Hotelul Sheraton din Bucuresti vrea sa intre in cartea recordurilor cu o Casuta Magica


Echipa de patiseri a hotelului Sheraton din Bucuresti, coordonata  au pregatit o surpriza de poveste pentru oaspetii hotelului si copiii de la SOS Satele Copiilor: o casuta din turta dulce, in marime naturala, cu care vor sa intre si in Cartea Recordurilor. Chef Ashlie Dias, fiind un mare iubitor al traditiilor si locurilor autohtone, s-a inspirat pentru casuta de anul acesta din frumosul tinut din aproprierea judetului Sibiu, Valea Zanelor, recreand astfel unul dintre cele mai fotografiate locuri din Romania, Castelul de Lut.

 

Chef Ashlie Dias

Pentru ca initiativele Sheraton Bucharest au la baza actiuni cu sens, Chef Ashlie Dias impreuna cu echipa lui inimoasa din bucatarie au lansat proiectul Casuta Magica anul trecut, propunandu-si ca in fiecare an sa sprijine o cauza nobila prin traditia creata. A doua constructie a casutei vine in sprijinul Asociatiei SOS Satele Copiilor, una dintre cele mai active organizatii din Romania, cu impact direct asupra cresterii si educatiei copiilor defavorizati.

Pe toata perioada sarbatorilor puteti admira casuta in lobby-ul Hotelului Sheraton si puteti sprijini actiunile SOS Satele Copiilor prin donatii in bani, ce pot fi depuse in urnele plasate la receptie, pana la data de 31 Decembrie 2018.

La inceputul anului 2019, pentru ca toti copiii integrati in proiectul asociatiei sa inceapa anul cu incredere, casuta va fi mutata in cartierul SOS, din Bucuresti, acolo unde vor ajunge si donatiile stranse.

“In goana dupa rezultate si performanta, suntem adesea in pericol de a ne departa de caracteristica ce ne implineste cu adevarat ca oameni: aceea de a face actiuni cu sens constant, care sa lase in urma o schimbare, oricat de mica. De aceea, implicarea cu consecventa in actiuni sociale cu impact real in comunitate este parte integranta din deviza noastra. Ma bucura in mod special sa observ ca, de fiecare data cand sprijinim diferite programe sociale, oamenii din echipa Sheraton simt sa se implice voluntar, pentru a genera un ajutor real si cu adevarat valoros,” a declarat dl Daniel Ben-Yehuda, Director General Sheraton Bucharest Hotel.

Ne bucura si totodata ne emotioneaza aceasta frumoasa initiativa. Casa este un element cheie in viata noastra, a comunitatii SOS. In Satele SOS, copiii lasa in spate grijile si redevin copii, se bucura de o copilarie frumoasa, intr-o familie iubitoare si au o casa a lor, unde se fac mari si isi gasesc echilibrul. Casa este locul unde fratii sunt impreuna, unde Mama SOS le este aproape si unde se nasc amintiri frumoase. Totodata, Valea Zanelor este un loc drag noua, situat aproape de Satul SOS din Cisnadie, judetul Sibiu. In numele intregii familii SOS, va multumesc din inima si va urez un Craciun fericit, cu bunatate si liniste!”, Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

11 Decembrie 2018, Bucuresti – Sheraton Bucharest Hotel

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.