Clientii Orange sunt rasplatiti cu si mai multe beneficii prin programul de loialitate


Orange Romania continua seria produselor create impreuna cu clientii si anunta noul program de loialitate. Prin intermediul acestuia, clientii au acum posibilitatea de a vota ce beneficiu doresc sa fie inclus in program, au parte de dublarea punctelor Thank You cu oferta Orange Love si sunt recompensati pentru anii petrecuti in retea.

 

Dublu puncte Thank You si bonusuri speciale

Cu noul program de loialitate, clientii Orange primesc inapoi 10% din valoarea facturii sub forma de puncte Thank You. Totodata, cei care au ales oferta Orange Love si au adaugat la abonamentul de voce si servicii de internet prin fibra si TV prin cablu, sunt rasplatiti cu puncte Thank You, reprezentand 20% din valoarea serviciilor facturate.

La aceste beneficii se adauga 50 de puncte Thank You pentru prima conectare in contul My Orange, o luna de trafic de internet nelimitat cu ocazia zilei de nastere si un voucher de 10% reducere la accesorii in magazinul online pentru ziua onomastica.

Avantaje pentru anii in retea

Dupa implinirea unui an petrecut la Orange, clientii vor fi recompensati cu 512 MB bonus de internet lunar ce se adauga la resursele din abonamentul de voce. Acest bonus creste cu fiecare an in plus petrecut la Orange. Astfel, un client cu o vechime de 8 ani in reteaua Orange se va bucura de un bonus lunar de 4GB. De asemenea, fiecare an petrecut la Orange inseamna 10% mai multa valoare pentru punctele Thank You la utilizarea lor in magazinul online pentru achizitionarea telefoanelor dorite cu contract pe 24 de luni. Valoarea punctelor va creste cu 10% pentru fiecare an, timp de 10 ani, pana cand valoarea acestora se va dubla.

Votarea unui beneficiu suplimentar

Odata cu noul program de loialitate, clientii au posibilitatea sa voteze pentru unul dintre cele doua beneficii:

  • Voucher cu 10% reducere la accesorii in magazinul online
  • Acces gratuit la colectia de filme de inchiriat din sectiunea Movie Go disponibila in Orange TV Go

Acestia vor putea vota beneficiul preferat pana pe 15 noiembrie 2018, urmand ca bonusul cu cele mai multe voturi sa fie accesibil tuturor abonatilor Orange, prin activarea lui din contul My Orange, in perioada 14 ianuarie – 31 martie 2019. Tot in My Orange, pana la aflarea celui mai votat beneficiu, clientii pot activa pana pe 13 ianuarie 2019 optiunea Family HD Go, gratuita timp de 3 luni, care le ofera acces la 91 de canale TV si sute de filme si episoade din seriale de top disponibile in aplicatia Orange TV Go pentru telefon si tableta.

Mai multe informatii despre noul program de loialitate sunt disponibile pe: www.orange.ro/orange-thank-you/

1 Octombrie 2018, Bucuresti – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.