Gamerii GeForce pot descarca driverul Game Ready pentru Shadow of the Tomb Raider


NVIDIA lanseaza noul driver Game Ready pentru Shadow of the Tomb Raider, care ofera suport Ansel si Highlights. Acest driver va oferi, de asemenea, cea mai buna experienta de joc pentru titluri ca Assetto Corsa Competizione, Call of Duty: Black Ops 4 Blackout open beta, Dying Light: Bad Blood si Insurgency Sandstorm.

 

Disponibile din ziua lansarii oficiale sau chiar mai devreme, driverele Game Ready le permit jucatorilor GeForce sa se bucure de cea mai buna experienta a jocului. Ca o garantie suplimentara a calitatii, fiecare driver Game Ready are certificare WHQL de la Microsoft.

Highlights pentru Shadow of the Tomb Raider, Dying Light: Bad Blood si Insurgency Sandstorm!

 

Inca un aspect important al driverelor Game Ready de la NVIDIA este faptul ca ele vin in general cu feature-uri noi pentru utilizatorii GeForce.

 

Pe langa Shadow of the Tomb Raider, acest driver Game Ready adauga posibilitatea de surprindere a secventelor importante din joc si pentru Dying Light: Bad Blood.

Prin secvente sunt surprinse cele mai importante si memorabile  realizari ale jucatorului. Fiind integrate direct in structura jocului, aceste mecanisme „stiu” exact cand are loc momentul magic – fie ca este vorba despre confruntarea cu un inamic foarte puternic sau de momentul anihilarii inamicilor din joc – si inregistreaza automat aceste scene cu ajutorul tehnologiei ShadowPlay. Cand sesiunea se incheie, Highlights ii prezinta utilizatorului panoul de secvente pentru a putea sa isi mai urmareasca inca o data victoriile si chiar sa le distribuie pe Facebook, Youtube sau Weibo.

 

Shadow of the Tomb Raider si Insurgency Sandstorm Get Ansel!

 

Pe langa Shadow of the Tomb Raider, si Insurgency Sandstorm primeste suport Ansel cu ajutorul acestui nou driver.

Ansel este o tehnica revolutionara de a surprinde cadre importante din joc sub forma unor fotografii. Utilizatorii isi pot compune instantaneele din orice postura, le pot retusa cu ajutorul filtrelor de post-procesare, pot capta imagini HDR in formate de inalta fidelitate si isi pot distribui capturile de ecran in 360 de grade prin smarphone, PC sau casca VR. Mai multe informatii pe pagina despre Tehnologia Ansel.

Descarcare driver Game Ready:

https://www.geforce.com/drivers

 

Tehnologia GeForce RTX disponibila pentru Shadow of the Tomb Raider:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/shadow-of-the-tomb-raider-rtx-ray-traced-shadows/

11 Septembrie 2018, Bucuresti – NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.