Sports Events 365 se asteapta la mai mult de o dublare a vanzarilor in Romania in urma unui acord cu filiala locala TUI


Sports Events 365, furnizor international de bilete pentru evenimente sportive si muzicale din intreaga lume, a semnat un acord de cooperare la scara larga cu TUI TravelCenter, filiala lui TUI Group, cea mai mare agentie de turism din lume, pentru comercializarea serviciilor sale pe piata din Romania. Conform termenilor acordului, TUI TravelCenter va oferi clientilor sai B2B si B2C acces la evenimente sportive majore din afara tarii, prin utilizarea bazei de date si a motorului de cautare al Sports Events 365.

Piata romaneasca este relativ noua pentru Sports Events 365. “In urma tranzactiei, ne asteptam ca veniturile din Romania sa ajunga la 500.000 de euro in decurs de sase luni”, precizeaza Sefi Donner (foto), fondatorul si CEO al Sports Events 365. El adauga ca Romania este o piata emergenta cu un interes deosebit in turismul sportiv, in special in fotbalul european si ca romanii calatoresc din ce in ce mai mult la meciuri si turnee din Italia, Franta, Spania si Anglia. In plus, Donner remarca faptul ca exista un interes sporit pentru tenis, in mare parte datorita succesului Simonei Halep, care ocupa locul sase in lume. Un alt sport care este urmat indeaproape este handbalul, unde Romania are mai multe echipe care joaca in turnee europene.

TUI TravelCenter este una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, operand 80 de birouri in toata tara. Veniturile din 2017 au ajuns la 100 de milioane de euro. Dincolo de vanzarea biletelor prin intermediul site-ului sau in limba romana, Sports Events 365 spera ca primul sau acord cu o filiala a grupului TUI va deschide usa unei cooperari mai largi cu cea mai mare agentie de turism din lume din alte parti ale Europei.

Despre Sports Events 365

Sports Events 365 a fost infiintata in 2006 si opereaza un motor de cautare independent si propriu. Anul trecut, compania a vandut peste 50.000 de bilete. Site-ul sau B2C este disponibil in 20 de limbi si ofera peste 60.000 de evenimente pe an in aproximativ 50 de tari.

Sports Events 365 ofera bilete pentru o gama completa de evenimente sportive, cum ar fi meciurile de fotbal din toate ligile europene majore, campionate internationale, evenimente proeminente de tenis, baschet si rugby european, precum si baschet american (NBA), fotbal (NFL) (NHL) si evenimente de baseball (MLB). In plus, compania ofera bilete la concerte de artisti de clasa mondiala precum Jay-Z si Beyoncé, Justin Timberlake, Katy Perry si multi altii. Site-ul sau B2B exista in prezent in opt limbi, printre care se numara engleza si franceza, care pot fi integrate in site-urile partenerilor Sports Events 365 in industria calatoriilor.

31 Iulie 2018, Bucuresti – Sports Events 365

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.