Telekom Romania anunta lista festivalurilor de muzica partenere din vara aceasta si pana la 40% reducere la bilete pentru clienti


Telekom Romania anunta o vara intreaga de experiente electrice pentru clientii sai, la cele mai tari festivaluri experimentale din Romania: Dakini (27 iunie – 1 iulie, Tuzla, Constanta), Electric Castle (18-23 iulie, Castelul Bánffy, Bontida, Cluj), Citadela (27-29 iulie, Cetatea Deva, Hunedoara), Awake (17-19 august, Palatul Teleki, Gornesti, Mures).

 

Telekom Romania va fi prezenta la cele patru festivaluri prin intermediul platformei Telekom Electronic Beats (TEB), unul dintre cele mai dinamice si expresive concepte de muzica electronica lansat oficial si in Romania in luna aprilie 2018, cu scene special amenajate si artisti de talie internationala. Atat utilizatorii cartelelor preplatite, cat si clientii pe baza de abonament ai Telekom Romania au posibilitatea sa isi achizitioneze bilete la oricare dintre aceste festivaluri cu reducere de pana la 40%.

 

Totodata, pentru achizitionarea biletelor cu discount sau pentru sansa de a castiga bilete si locuri de camping gratuite sau sesiuni de meet & greet cu artistii, clientii Telekom trebuie sa intre pe site-ul www.electronicbeats.ro/events/. Acestia beneficiaza de reduceri de pana la 40% pentru 1.000 de bilete la Electric Castle, 1.000 de bilete la Awake, 1.000 de bilete la festivalul Dakini, respectiv 100 de bilete la festivalul Citadela.

Pentru a marca momentele importante de la cele mai asteptate festivaluri ale verii, participantii vor putea face live-uri, vor putea incarca poze sau filme in Facebook sau YouTube, beneficiind de internet WiFi gratuit de la Telekom si prin intermediul traficului de date 4G nelimitat inclus in toate abonamentele mobile si cartelele preplatite Telekom.

 

Aflat la a doua editie, Festivalul Dakini deschide vara si promite pe plaja din Tuzla patru zile si patru nopti de muzica si arta prin intermediul unor ateliere de creatie si prezenta a peste 100 de DJ celebri din Europa, printre care Chill/Live (Gaudi AllStars Orchestra Live, Prem Joshua Band Live, Ott. Live, Aes Dana Live, Solar Fields), Psy Trance (Ace Ventura, Alpha Portal, Astrix, Emok, Sideform, Tsubi), Micro (Ada Khaled, Matei Tulbure, Paul Agripa, Petre Inspirescu).

Festivalul Dakini inseamna libertate, diversitate, toleranta, conexiune, magie, armonie, valori pe care festivalul le impartaseste cu participantii din Romania si din strainatate.

 

Electric Castle, un sejur complet de cinci zile de muzica, tehnologie si arte, recunoscut pe plan international, care se desfasoara la castelul Bánffy, Transilvania, a atras anul trecut peste 170.000 de persoane din toata lumea, iar pentru editia 2018, organizatorii se asteapta la un nou record.

Telekom Romania deschide acest festival cu scena TEB, pe care vor concerta nume mari ale muzicii romanesti, artisti indragiti de generatia mileniala si nu numai. Timp de cinci zile, publicul va avea ocazia sa-i asculte pe Arapu, Cap, Charlie, Ciubuc, Dan Andrei, Dubtil, G76, Gescu, KD Chriss, Kozo, LIZZ, Mihigh, Paul K, Petre Inspirescu, Priku, Raresh, Rqz, Sepp, Suciu, Tulbure, Vincentiulian.

 

Totodata, anul acesta, Telekom Electronic Beats este partenerul principal al primei editii a festivalului Citadela. Scena Telekom Electronic Beats va crea o punte multiculturala intre spectatori si unii dintre cei mai apreciati artisti underground din Romania si nume relevante din peisajul international, precum Roman Flügel, Hector, Cesar Merveille, Amorf, Priku, Livio & Roby, Mahony, Suciu, Vincentiulian, Sepp b2b Nu Zau, Mihai Pol, vlf si Mi Pa. Nu in ultimul rand, vor fi organizate workshopuri sustinute de speakeri recunoscuti, galerii de arta si street food.

 

Un nou loc pentru muzica si arte asteapta sa fie descoperit. Festivalul Awake este organizat pe domeniul Castelului Teleki din Gornesti, la 20 de minute de Targu Mures. Printre artistii confirmati la cea de-a doua editie se numara Morcheeba, Milky Chance, Vita de Vie „In Corzi”, Wilkinson, The Subways, Fink, Subcarpati. Povestea Awake este completata anul acesta cu scena TEB pe care vor mixa James Zabiela, Eelke Kleijn, Vlademir, IV-IN, Ethylen, Vlad Bretan, Eye Scream si multi altii. Similar editiei precedente, festivalul va avea un mix de experiente precum biblioteca in aer liber, platforma de discutii Feed Your Mind, cinematograf in aer liber si concursul de instalatii de mari dimensiuni Artdoor.

 

In ceea ce priveste conceptul Telekom Electronic Beats, acesta a fost dezvoltat in Germania, inima petrecerilor de muzica electronica de pe continent, in anul 2000, ca standard Deutsche Telekom pentru marketingul international de muzica si lifestyle. Telekom Electronic Beats detine un portofoliu media inovator, produce propriile serii de festivaluri si evenimente in Europa, fiind in linie cu valorile produselor si serviciilor inovatoare ale Telekom.

De peste 18 ani in atentia publicului, TEB si-a extins prezenta din Germania in Polonia, Ungaria, Albania, Macedonia si, de anul acesta, in Romania si Austria.

 

Inca din aprilie 2018, data lansarii in Romania, Telekom Electronic Beats a sustinut festivaluri si evenimente ce au promovat diversitatea culturala si continutul de calitate, iar platforma www.electronicbeats.ro reprezinta mediul online de unde publicul interesat isi ia informatia din aceasta zona de divertisment.

 

Vara acesta, Telekom Electronic Beats se alatura, fie ca partener media, fie cu scena proprie si altor evenimente de muzica, arta si lifestyle, printre care: Bucharest Biennale 8 – Bucharest International Biennial for Contemporary Art (17 mai – 8 iulie), Street Delivery – Smart Cities? (15-17 iunie, Bucuresti), Pelicam Film Festival 2018 (21-24 iunie, Tulcea), The Attic InContext (21-25 iunie, Slanic-Moldova / Salina Targu Ocna), SISAF (2-8 iulie, Sibiu International Street ART Festival), VIBE Festival 2018 (5-8 iulie, Sangeorgiul de Mures, Mures) si Remix ID.

 

05 iunie 2018, Bucuresti  – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.