Sony lanseaza camera foto RX100 VI


Sony lanseaza camera foto RX100 VI (model DSC-RX100M6), un nou model din populara serie de camere foto compacte Cyber-shot RX100.

 

Camera inovatoare RX100 VI este primul dintre modelele RX100 care include un obiectiv cu factor de marire ridicat, fiind dotata cu un obiectiv impresionant si portabil ZEISS® Vario-Sonnar T* F2.8 – F4.5 de 24-200mmi, care asigura reactii rapide si o calitate superioara a imaginii si care a devenit marca distincta a gamei RX100 de la Sony fara a sacrifica portabilitatea. Zoom-ul mare, calitatea remarcabila a imaginilor si versatilitatea, atat pentru capturile statice, cat si pentru cele video, fac din acest model alegerea ideala pentru instantanee din viata de zi cu zi, peisaje urbane, portrete, scene din sport si viata salbatica etc.

Noul model este echipat cu un senzor de imagine Exmor RS™ CMOS de 20.1 MP, de tip 1.0’’, cu cip DRAM si un procesor de imagine imbunatatit BIONZ X™ cu un circuit primar LSI care maximizeaza viteza de procesare si optimizeaza calitatea imaginii, indiferent de conditiile de fotografiere. In plus, modelul RX100 VI dispune de un sistem de focalizare automata extrem de eficient si rapid, cu 315 puncte focale de detectie a fazei integrate in senzorul care poate obtine focalizare in mai putin de 0.03 secundeiii, cel mai rapid timp de focalizare automata din lumeii pentru camerele cu senzori de tip 1.0. De asemenea, poate fotografia cu pana la 24 de cadre pe secundav la rezolutie maxima si cu urmarire integrala continua AF/AE, producand continut video la calitate 4Kvii, cu citirea pixelilor pe toata latimea cadrului, fara sa combine mai multi pixeli intr-unul singur.

 

06 Iunie, Bucuresti – Sony Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.