Wizz Air sarbatoreste 14 ani de activitate cu 2 zile de reduceri de pana la 30%!


Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa si liderul companiilor de low-cost din Europa Centrala si de Est, sarbatoreste astazi cea de-a 14-a aniversare a companiei cu doua zile speciale de reduceri. Pasagerii Wizz Air se pot alatura si ei acestei celebrari si pot descoperi cele 141 de destinatii de-a lungul intregii retele avand o reducere de pana la 30%, valabila pe toate rutele, pentru rezervari noi, realizate pana pe 19 mai, la miezul noptii.

In cursul ultimului an, WIZZ a atins obiective marcante in timp ce isi continua cresterea cu mai mult de 24% pe an si a transportat 30 de milioane de pasageri ce beneficiaza de cele mai mici tarife, un sistem de rezervare usor si servicii excelente la bordul aeronavelor. In plus, compania trece in prezent prin cea mai mare crestere operationala din istoria sa, cu un total de 21 de aeronave alocate bazelor sale europene in numai 17 saptamani, ceea ce inseamna adaugarea a 70 de noi servicii, dar si alte 700 de plecari saptamanale suplimentare in reteaua deja extinsa. Trei noi destinatii au fost inaugurate in 2018 – Atena, Harkiv si Viena. Mai mult, Wizz Air a inceput oficial operatiunile companiei sale din Marea Britanie cu sediul la aeroportul din Londra Luton, pe 3 mai 2018, cu primul zbor intre Londra Luton si Bucuresti.

 

Wizz Air a continuat, de asemenea, sa sprijine comunitatile in care opereaza, prin adaugarea unui nou semi-maraton Wizz Air in Katowice si extinderea cu inca cinci ani a titlulului de sponsor pentru Budapest Half – Marathon. Linia aeriana acorda si tinerelor talente oportunitatea de a-si testa aptitudinile in cadrul competitiei anuale de studii de caz WIZZ Youth Challenge, aflata la cea de-a doua editie.

 

In prezent, flota Wizz Air este formata din 96 din aeronave Airbus A320 si A321 – una dintre cele mai tinere din Europa – si transporta pasageri prin reteaua sa diversa din Europa si dincolo de ea, de la Tromso, unul dintre cele mai nordice puncte, si pana in Dubai, in sudul indepartat. Wizz Air continua sa creasca, la fel si echipa sa de profesionisti cu aproape 800 de noi angajati in ultimul an. Zi de zi, echipa de profesionisti in aviatie formata acum din aproape 4.000 de persoane din 45 de tari ofera servicii superioare la bordul aeronavelor, precum si servicii inovatoare personalizate, cum ar fi Flexible Travel Partner sau Fare Lock.

 

József Váradi Chief Executive Officer la Wizz Air (foto) declara: “Suntem incantati sa sarbatorim cea de-a 14-a aniversare impreuna cu pasagerii nostri, oferind doua zile preturi si mai mici decat de obicei. In ultimii 14 ani, echipa noastra puternica si dedicata a oferit ocazia de a descoperi Europa si nu numai la tarifele reduse practicate de companie. Wizz Air conecteaza acum 141 de destinatii spre 44 de tari, iar Viena, Atena si Harkiv, sunt noile noastre destinatii. Impreuna cu echipa WIZZ asteptam cu nerabdare urmatoarea etapa din scurta istorie a companiei de pana acum: sosirea aeronavei cu numarul 100.”

18 Mai 2018, Bucuresti – WizzAir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.