Traieste alaturi de Orange cea mai intensa experienta a anului la UNTOLD si rasarituri de neuitat la NEVERSEA. Bucura-te de Summer Well, un festival ca o vacanta sau viseaza si danseaza la Afterhills!


An de an, Orange, liderul pietei de telefonie mobila, este aproape de clientii sai si de pasiunile acestora. In aceasta vara, UNTOLD si NEVERSEA, doua dintre cele mai mari festivaluri din Europa ca numar de artisti si participanti, alaturi de Summer Well si Afterhills, au sustinerea celei mai performante retele.

 

Orange isi propune astfel sa aduca reteaua mai aproape de cat mai multi oameni, sa depaseasca asteptarile iubitorilor de muzica si sa asigure o vara plina de distractie pe ritmuri electro, rock, dance si muzica alternativa. Pe langa show-urile memorabile puse in scena de cei mai in voga artisti ai momentului, clientii Orange vor putea interactiona cu cele mai noi tehnologii si se vor putea bucura, pe toata durata festivalurilor, de acces nelimitat in retea si cea mai buna acoperire mobila 4G pentru a ramane mereu conectati cu lucrurile importante pentru ei. In prezent, Orange are cea mai extinsa acoperire pentru reteaua 4G ce acopera 100% din populatia urbana si peste 93% din populatia totala a tarii.

Luna august aduce o surpriza clientilor Orange: primul an de colaborare intre Orange si UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume ca numar de participanti. UNTOLD a devenit o prioritate pentru cei mai importanti artisti din lume, acestia manifestandu-si dorinta sa revina in fiecare an la Cluj-Napoca. Anul acesta festivalul va avea loc intre 2 si 5 august, cand sunt asteptati peste 350.000 de participanti.

NEVERSEA va aduce rasarituri unice la malul Marii Negre alaturi de Armin van Buuren, The Script si multi altii. Distractia incepe la Constanta, intre 5 si 8 iulie, la cel mai mare festival de la malul Marii Negre, unde pe cele 7 scene vor urca peste 200 de artisti de renume international. La editia din acest an sunt asteptati peste 200.000 de fani din intreaga tara si din lume.

Orange te invita sa visezi si sa dansezi pe vibratiile Afterhills, evenimentul muzical in aer liber unic in regiunea Moldovei, care se desfasoara la 6 kilometri de centrul Iasiului, intre 31 mai si 3 iunie.

 

Experienta muzicala completa si sustinuta de Orange se incheie la Summer Well, festivalul ca o vacanta ce va avea loc pe 11 si 12 august, pe domeniul de poveste Stirbey din Buftea. Summer Well este un festival de referinta pentru muzica alternativa din Romania si este sustinut de Orange de opt ani.

“Orange este un brand care, prin tot ce face, isi propune sa fie aproape de clientii sai si de pasiunile lor. De aceea, am decis ca anul acesta sa punem la dispozitia tuturor celor prezenti la cele mai iubite festivaluri  din marile orase ale tarii, cele mai bune servicii care sa imbunatateasca substantial calitatea experientelor acestora. Cu ajutorul tehnologiei pusa in valoare de performatele retelei noastre 4G si impreuna cu partenerii nostri, Samsung si Huawei, ne propunem sa dam o noua dimensiune experientei de festival si sa cream momente memorabile pentru toti participantii”, a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange Romania.

Despre festivalurile de anul acesta sponzorizate de Orange gasiti aici mai multe informatii https://www.orange.ro/festivals

15 Mai 2018, Bucuresti – Orange Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.