Bang & Olufsen lanseaza Beoplay P6, boxa bluetooth portabila si performanta, cu un sunet impresionant


Bang & Olufsen, brand premium de produse electronice la nivel global, isi completeaza gama audio B&O PLAY cu boxa portabila Beoplay P6. Proiectata de Cecilie Manz, Designerul Anului 2018  la Paris, in cadrul Maison & Objet, noua boxa vine cu un aspect scandinav si o forma compacta, pentru utilizare atat in interiorul locuintei, cat si afara. In  privinta specificatiilor audio, Beoplay P6 le ofera utilizatorilor un sunet emblematic Bang & Olufsen Signature Sound, cu dispersie la 360 de grade in orice incapere.

 

Atentia la detalii se observa din design-ul boxei Beoplay P6. Forma acesteia asigura o pozitie sigura si stabila, iar suprafata neteda permite o prindere usoara din orice unghi. Carcasa din aluminiu anodizat are un model cu perforatii discrete si elegante in jurul colturilor boxei, ceea ce le ofera utilizatorilor un sunet la 360 de grade, in timp ce cureaua din piele dublu stratificata adauga un contrast cald si ofera o nota de exclusivism si rafinament. In plus, boxa Beoplay P6 este rezistenta la contactul cu apa si praful, asadar poate fi utilizata in orice imprejurare.

„Vrem sa imbunatatim in mod constant tehnicile de productie ale dispozitivelor audio, lucru care se reflecta in design-ul boxelor din gama de produse B&O PLAY. Cu Beoplay P6, am redefinit arhetipul de lucru cu aluminiu si am impins limitele fizice ale materialului prin crearea carcasei tridimensionale si a modelului cu perforatii reprezentative. Acest detaliu ofera un caracter distinctiv, sunetul fiind redat in mod egal in toate directiile. Forma boxei reflecta cele doua situatii principale in care boxa Beoplay P6 poate fi folosita: pentru redarea continutului audio preferat in acel loc special din casa utilizatorilor, sau ca dispozitiv portabil, pentru deplasari usoare oriunde”, a declarat Cecilie Manz.

 

Proiectata la aceleasi standarde de excelenta

Interfata simpla si usor de utilizat este proiectata cu referinte la sistemul de sunet Bang & Olufsen Beomaster 6000. Beoplay P6 vine cu butoane flexibile, integrate in carcasa din aluminiu, subliniind maiestria proiectarii dispozitivului. Caracteristicile flexibile ale boxei si delimitarile fine intre butoane le ofera utilizatorilor o senzatie tactila placuta la fiecare apasare si o revenire fara efort a acestora la pozitia initiala.

Ca parte din interfata Beoplay P6, butonul OneTouch activeaza caracteristicile inteligente ale dispozitivului portabil. Prin intermediul acestuia, utilizatorii pot accesa Siri sau Google Assistant pe telefonul mobil, pot primi apeluri si pot obtine o experienta muzicala personalizata, prin presetarile ToneTouch, disponibile prin aplicatia mobile Beoplay App.

 

Calitate impresionanta a sunetului

Beoplay P6 este alegerea ideala pentru cei care vor sa exprimenteze calitatea Bang & Olufsen Signature Sound, atat in interiorul locuintei, cat si in exterior. Boxa portabila dispune de o baterie de 2600mAh, cu autonomie de pana la 16 ore, este reglata cu atentie de inginerii de sunet Bang & Olufsen si ofera o latime de banda completa, cu un sunet de calitate superioara. Volumul este unul impresionant, mai ales daca ne raportam la dimensiunile dispozitivului.

 

Cu trei canale de amplificare, boxa Beoplay P6 le ofera utilizatilor performanta in redarea sunetului la calitate superioara. Boxa mai dispune de trei canale de amplificare, dintre care unul de pana la 36W clasa D pentru woofer si doua  de 30W pentru tonuri complete si putere maxima de 215W. Mai mult, Beoplay P6 dispune de o configuratie avansata pentru prelucrarea semnalelor digitale, care utilizeaza algoritmi unici Bang & Olufsen, adaptati  gestionarii eficiente a alimentarii, pentru mai mult timp de redare pana la urmatoarea reincarcare.  In tot acest timp, sistemele de protectie se asigura ca nicio parte a dispozitivului nu va fi deteriorata de supraincarcare, indiferent de capacitatea de utilizare.

 

Pret si disponibilitate

Beoplay P6 este disponibila la nivel global din 23 aprilie 2018 in doua variante: Black si Natural.

Boxa portabila Bluetooth va fi livrata cu un cablu de incarcare USB-C si va avea pretul recomandat de 399 euro, respectiv 1.799 lei. Ambele culori, negru si natural, vor fi disponibile in magazinul Bang & Olufsen din incinta hotelului JW Marriott, pe http://www.beoplay.com/p6 si in retelele de magazine autorizate prezente in tara.

Bucuresti, 27 aprilie 2018 – Bang & Olufsen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.