Turoperatorul Prestige Tours, cu o crestere de 58% pe destinatia Turcia in 2017, lanseaza zboruri charter catre Iordania


Prestige Tours, parte din grupul turc Calypso Tour si turoperator exclusiv pe Turcia, cu peste 20.000 de turisti in 2017 doar pentru Antalya, lanseaza incepand cu luna martie zboruri charter catre statiunea Aqaba din Iordania.

Dupa succesul inregistrat cu vacantele in Turcia, turoperatorul Prestige Tours a decis sa introduca in oferta sejururi cu zboruri charter catre statiunea de la Marea Rosie, cu plecari saptamanale din Bucuresti in perioada martie-iunie 2018. Tarifele unui sejur de sapte nopti in Iordania vor fi disponibile pentru piata romaneasca incepand de saptamana viitoare, avand incluse zbor direct cu compania aeriana de linie Royal Jordanian Airlines, cazare la hoteluri de patru si cinci stele, taxele de aeroport, transferurile precum si program de vizitare. Prestige Tours estimeaza ca un numar de 5.000 de turisti romani vor opta pentru un sejur in Aqaba in primul an de operare.

“Mizam pe Iordania pentru ca am observat ca interesul turistilor romani a crescut pentru aceasta destinatie, fiind una dintre cele mai bogate din punct de vedere turistic si una dintre cele mai sigure tari din lume. De asemenea, Iordania este o alternativa buna pentru turistii care vor o vacanta la plaja primavara, in resorturi cu servicii all inclusive, un zbor mai scurt de patru ore si sa viziteze unele dintre cele mai apreciate atractii turistice la nivel mondial”, declara Elena Anghel (foto), managing director Prestige Tours.

In 2016, Prestige Tours a extins numarul de curse din afara Bucurestiului, lansand catre Antalya, destinatia sa principala, charter din Suceava. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor din aceasta destinatie, respectiv Cluj-Napoca si Arad, a determinat turoperatorul sa-si consolideze extinderea la nivel national in 2018 si sa introduca charter catre Antalya si din Craiova. ”Dupa rezultatele vanzarilor in perioada de Early Booking, inregistrate pana in prezent, statiunea turceasca este foarte bine vanduta in tara. Tot ca noutate, vom introduce un zbor charter catre Bodrum din Suceava, pe langa cel existent din Bucuresti, care de altfel este solicitat de turisti”, spune Elena Anghel.

 

Tot in 2018, Prestige Tours introduce o noua linie de business – transport cu autocarul catre statiunile Marmaris si Didim, cu cinci plecari saptamanale din Bucuresti si Craiova. Pachetul mediu costa 70 euro/persoana, pret care include catering la board. Pentru ca se doreste o diferntiere, autocarele Prestige Tours sunt limitate la un maximum de 40 de pasageri.

“Datorita cererii mari pentru sejururi in Turcia si a gradului mare de ocupare pe zborurile charter pe care le avem, am decis sa ne axam pe o noua linie de business. Marmaris si Didim sunt primele destinatii pe care le operam cu autocarul, insa in functie de rezultate luam in calcul sa lansam si alte destinatii”, spune Elena Anghel, managing partner Prestige Tours.

Cursele cu autocarul spre litoralul turcesc vor fi operate in perioada mai-octombrie 2018, fiind optiunea ideala pentru turistii cu frica de zbor si pentru cei care nu vor sa fie constransi de sejurul standard de sapte nopti cu zbor charter.

Cu 28 de ani experienta in turism si un renume ireprosabil, Prestige Tours este o agentie turoperatoare de prin rang in Romania. De-a lungul anilor, compania s-a pozitionat ca un deschizator de noi destinatii pe piata romaneasca. Prestige Tours a fost primul turoperator care a creat pachete charter spre destinatii precum Dubai, Insulele Grecesti, Cipru, Egipt, Mallorca, Tenerife si Maldive. In prezent, Antalya este destinatia vedeta pentru Prestige Tours. In martie 2016, Prestige Tours a fost preluata de Calypso Tour, unul dintre cei mai mari turoperatori din Turcia.

11 ianuarie 2018, Bucuresti – Prestige Tours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.