Promenada si Mega Mall sunt primele centre comerciale din Romania care implementeaza serviciul Indoor Google Maps


Promenada si Mega Mall, centre comerciale aflate in portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai dinamic investitor imobiliar din Europa Centrala si de Est, sunt primele mall-uri din Romania care implementeaza serviciul Indoor Google Maps, oferind vizitatorilor o experienta imbunatatita de shopping. In prezent, serviciul este disponibil pentru un numar restrans de destinatii din intreaga lume, care au trecut printr-un proces atent de selectie, cele doua centre comerciale si aeroportul din Timisoara fiind singurele locatii partenere Indoor Google Maps din Romania.

Lider pe piata locala de retail, NEPI Rockcastle se dedica permanent imbunatatirii experientei de shopping pentru clientii centrelor sale comerciale, prin solutii exclusive si inovatoare. In timp ce serviciile traditionale de navigare s-au dovedit a fi costisitoare si greu de utilizat, Indoor Google Maps a fost solutia ideala pentru a oferi vizitatorilor o experienta superioara de navigare.

 

Cu ajutorul Indoor Google Maps, vizitatorii Promenada si Mega Mall pot naviga usor si rapid in interiorul celor doua centre comerciale, direct de pe telefonul mobil, folosind informatiile si directiile de orientare oferite de aplicatia Google.

Pentru a folosi serviciul, vizitatorii acestora trebuie sa deschida aplicatia Google Maps pe telefonul mobil si sa caute pe harta mall-ul in care doresc sa mearga. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al cladirii facand zoom pe harta si pot selecta etajul pe care vor sa il urmareasca.

 

Astfel, aplicatia ii ajuta sa isi planifice din timp experienta in centrul comercial preferat, sa parcheze mai aproape de magazinele sau spatiile de relaxare la care vor sa ajunga, dar si sa se deplaseze mai usor, odata intrati in cladire.

 

In prezent, Indoor Google Maps este disponibil in Promenada si Mega Mall, urmand ca la finalul acestui an serviciul sa fie prezent in toate centrele comerciale NEPI Rockcastle din Romania. Pasul urmator va fi implementarea aplicatiei Google si in centrele comerciale operate de NEPI Rockcastle in Europa Centrala si de Est.

 

Introducerea serviciului Indoor Google Maps in mall-urile NEPI Rockcastle consolideaza strategia dezvoltatorului si demersurile pe care acesta le face in vederea imbunatatirii experientei vizitatorilor centrelor comerciale din portofoliu, prin intermediul noilor tehnologii. In acest sens, NEPI Rockcastle a lansat, anul acesta, aplicatia a-Ha!, care rasplateste utilizatorii cu beneficii exclusive si cadouri pentru cumparaturile facute in Mega Mall sau Promenada.

 

De asemenea, inca din 2015, compania investeste in dezvoltarea unui ecosistem digital integrat, prin care sa ofere permanent vizitatorilor o experienta imbunatatita. Recent, NEPI Rockcastle a unificat ecosistemele digitale ale tuturor centrelor comerciale din grup prin implementarea unui sistem de single sign on, prin care utilizatorii pot accesa site-urile sau aplicatiile oricarui centru comercial cu aceleasi date de logare.

5 Septembrie 2017, Bucuresti – NEPI Rockcastle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.