Aplicatia NVIDIA FCAT VR pentru benchmarking este disponibila gratuit incepand de azi


           NVIDIA lanseaza astazi FCAT VR, aplicatie care le  ofera dezvoltatorilor de jocuri, producatorilor de hardware, reviewer-ilor si entuziastilor posibilitatea de a testa performanta jocurilor de realitate virtuala pe PC, unde viteza și fluenta previn potentialele blocaje sau intreruperi ale gameplay-ului. Pana acum, testarea Virtual Reality se baza pe unelte generale de benchmarking, teste sintetice si solutii incropite care nu reuseau sa dezvaluie adevarata performanta a placilor grafice in jocurile VR. Cu FCAT VR, datele de performanta pot fi citite de pe statisticile driverelor, Event Tracing for Windows (ETW), evenimente pentru Oculus Rift șiAPI-ul de performante al StreamVR pentru Vive, pentru a genera date exacte pentru placile grafice.

In 2013, NVIDIA revizuia  GPU benchmarking cu FCAT, o utilitate gratuita care le permite gamerilor si reviewerilor sa testeze nu numai nivelul FPS, dar si fluiditatea si calitatea gameplay-ului pe toate GPU-urile.

Utilizand informatiile oferite de FCAT VR, utilizatorii pot crea grafice si analiza datele pentru frametime, frame-uri pierdute si multe altele, descoperind stutter-uri, interpolari si calitatea experientei oferite de orice GPU, in timpul rularii jocului VR testat.

16 Martie, Bucuresti – NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.