Azi pe la ExpoBike 2012


        Azi a fost prima zi al ExpoBike 2012 si nu puteam sa ratez un astfel de eveniment, probabil cel mai mare de la noi din tara. Hangarele de la Romaero sunt destul de incapatoare, dar n-a ramas nici un colt neocupat, toti producatorii importanti de biciclete au fost prezenti cu brandurile pe care le reprezinta la fel si magazinele si distribuitorii care conteaza au tinut sa fie prezenti. Si n-au dus lipsa de vizitatori/cumparatori. Probabil a ajutat si vremea foarte buna, asa ca multi au venit direct pe 2 roti.

Noi cum suntem si pasionati am fost ca Alice in wonderland, am vazut biciclete si accesorii la care deocamdata doar visam, la unele pretul depasea lejer pretul unei masini obisnuite. Dar gaseai pentru orice gust si buzunar biciclete. De la MTB-uri, la biciclete de downhill/freeride pana la cele de cursa sau de strada erau toate prezente.

M-am bucurat ca am intalnit si pe oradenii de la KROSS, au avut un stand frumos cu biciclete pentru toate gusturile si cu preturi foarte competitive, de la 2.100 de RON puteai achizitiona un KROSS Level A3 cu care deja te poti baga pe trasee accidentate fara grija. Desigur au adus si gama de varf Level A+, care sunt niste bijuterii.

Chiar la intrare am gasit si standul celor de la bikeXcs care au adus cam tot ce au la expozitie, ei sunt magazinul de unde ne-am luat si noi si multi prieteni de ai nostrii bicicletele si de care suntem foarte multumiti, la fel si de personalul lor priceput si mereu amabil.

La intrare in dreapta am dat de cei de la MarosBike, clujenii fiind importatori de Focus si Univega (ce folosim si noi) am admirat modelele de 2012 si accesoriile de calitate pe care le comercializeaza.

Ne-am pozat cu mascota Freerider.ro, care e revista noastra on-line de biciclete, am admirat modele de varf de la Scott, Specialized, KTM, Santa Cruz, nume grele cu dotari pe masura si pret la fel.

Sunt si reduceri pe durata expozitiei, asa ca cine a ratat azi, maine mai poate vizita expozitia. Intrarea e libera.

Mai multe poze (nu de cea mai buna calitate, ca n-am avut timp de setari) aici

ExpoBike 2012 April 21, 2012

One response to “Azi pe la ExpoBike 2012

  1. Pingback: Oradeni la ExpoBike Bucuresti | Jurnal de Oradea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.