Premium pentru toata lumea: Noile Moto G5 si Moto G5 Plus


moto-g5_black_front-2fblack

Lenovo, prin subsidiara sa, Motorola Mobility, anunta lansarea la nivel global a celei mai noi generatii Moto G.

 

Ce isi doresc utilizatorii de la un smartphone? Calitate superioara la un pret convenabil – inclusiv cu tot ceea ce inseamna un dispozitiv si o experienta premium.

 

O baterie care rezista la drum lung. O camera foto profesionala. Rezolutie si calitate a ecranului remarcabile. Aceste concluzii sunt rezultatul studiului Global Mobile Value Index pe care l-am realizat in randul a aproximativ 12.000 de adulti din noua tari care ne-au impartasit opiniile lor despre ceea ce inseamna premium pentru un smartphone.1

moto-g5-plus_black_front-2fback

In timp ce multi dintre cumparatori cauta un pret convenabil atunci cand isi cumpara un telefon nou, respondentii studiului sunt dispusi sa cheltuie mai mult pentru functia pe care ei o considera cea mai importanta la un smartphone: 76% sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru un telefon cu o baterie care sa tina pasul cu viata lor activa, iar 66% vor plati mai mult pentru o camera foto imbunatatita, care sa poata surprinde cele mai pitoresti momente ale vietii lor.1

 

Dar aceasta situatie poate fi schimbata. Prin lansarea Moto G5 si Moto G5 Plus – a 5-a generatie din familia Moto G, oferim functii premium pentru toata lumea intr-un smartphone cu design metalic si aspect impresionant. Putere, valoare – iar acum si frumusete. O combinatie neasteptata – deoarece diferit este mai bine.

 

 

Urmatoarea generatie Moto G5 – Fara compromisuri

 

Stil, performanta si pret – nu mai este nevoie sa faci vreun compromis cu cea de-a 5-a generatie Moto G, prima din familie cu un design metalic atragator, care arata la fel de bine precum functioneaza. Disponibil in doua culori superbe – Lunar Gray si Fine Gold – cu siguranta va atrage privirile. Design-ul din aluminiu este perfect adaptat preferintelor utilizatorilor: când au de ales intre plastic, metal si sticla, 48% dintre ei prefera telefoane realizate din metal.1

 

Bateria de 2800 mAh va oferi o durata de functionare de dimineata pana noaptea târziu fara a necesita reincarcare, iar incarcatorul rapid de 10W ofera posibilitatea de incarcare pentru ore intregi in doar câteva minute2. In ceea ce priveste viteza, puternicul procesor octa-core de 1.4 GHz ofera acces rapid la poze, aplicatii si orice altceva fara enervantele sacadari sau incetiniri.2 Blocarea telefonului pentru a pastra informatiile personale in siguranta, sau deblocarea acestuia, pentru a accesa aplicatiile favorite, este acum mai simpla decât oricând prin simpla atingere a cititorului de amprenta.

 

Un telefon cu o camera foto de calitate este necesar pentru multi dintre utilizatori, mai ales atunci când au nevoie de fotografii uimitoare pentru retelele de socializare.1 Moto G5 ofera fotografii mai clare si focalizare mai rapida cu ajutorul camerei de 13MP si a functiilor software precum phase detection autofocus (PDAF). Like-urile sigur vor urma!

 

Noul Moto G5 Plus – Design atragator
Moto G5 Plus ofera toate aceste functii, dar chiar mai mult de atât. Cu viteze chiar mai mari si cea mai avansata camera foto din clasa ei, compromisul nu mai este o optiune. Cu un design precis, Moto G5 Plus este atat frumos, cât si durabil.

 

Respondentii studiului au fost de acord – 50% dintre acestia au declarat ca isi doresc ca aparatul foto al urmatorului lor smartphone sa faca poze exceptionale.1 Moto G5 Plus ofera cea mai avansata camera de 12MP din clasa sa. Tehnologia Dual Autofocus Pixels permite focalizarea pe subiect intr-o clipita, pentru a nu rata nici o poza; mai exact utilizeaza de 10 ori mai multi pixeli pe senzor, focalizând cu 60% mai repede decat Moto G4 Plus. Iar acesta se descurca extraordinar si pe intuneric multumita diafragmei f/1.7 si a pixelilor mai mari, care permit accesul unei cantitati mai mare de lumina.

 

Un telefon care sa tina pasul: respondenti din intreaga lume au declarat ca isi doresc o autonomie superioara. Si chiar unul din patru respondenti ar fi dispus sa plateasca cu pâna la 20% mai mult pentru un smartphone cu o baterie buna.1 De aceea Moto G5 Plus pune bateria la loc de cinste. Bateria de 3000 mAh si incarcarea rapida TurboPowerTM ofera o autonomie care cu siguranta va dura pe perioada intregii zile si va permite incarcarea pentru 6 ore in doar 15 minute. Cu siguranta Moto G5 Plus va rezista si celor mai incarcate zile.2

 

Procesorul octa-core de 2.0 GHz al Moto G5 Plus si suportul pentru 4G LTE vor rula fluent toate aplicatiile3 si vor permite consumul de jocuri, video si orice alt continut media, precum si navigarea pe internet si streamingul muzical la viteze fulgeratoare.4 48% dintre consumatori isi doresc un display mai inteligent si un telefon care sa ii cunoasca mai bine si sa le trimita discret notificarile de care au nevoie. Moto Display – una dintre cele mai populare Moto Experiences – exact asta face: permite previzualizarea notificarilor fara deblocarea telefonului. Moto G5 Plus mai include si Moto Actions si o noua experienta: One Button Nav, care permite navigarea rapida folosind senzorul de amprenta. Mai mult de jumatate dintre consumatori au declarat ca nu stiau ca isi doresc anumite functii de pe telefoanele lor inainte sa le utilizeze, insa acum nu mai pot trai fara acestea. Aceasta este si parerea noastra despre Moto Experiences.

 

Iar cu ajutorul Google Assistant, prin simpla apasare timp de câteva secunde, a butonului Home, se pot trimite mesaje, realiza apeluri, naviga si multe alte actiuni. Alaturi de Google, ne-am asigurat ca Google Assistant functioneaza corespunzator pe noua familie Moto G.

 

Disponibilitate si preturi

 

Moto G5 va fi disponibil in Sud Estul Europei incepând cu luna martie, iar Moto G5 Plus in cea de-a doua jumatate a primaverii. Moto G5 va fi disponibil la nivel de regiune cu preturi incepând de la 199 euro pentru varianta cu 2GB RAM/16GB stocare. Moto G⁵ Plus va incepe de la 279 euro pentru varianta cu 3GB RAM/32GB stocare.

27 februarie 2017 – Lenovo

 

2 responses to “Premium pentru toata lumea: Noile Moto G5 si Moto G5 Plus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.