Sony lanseaza in Romania camera foto compacta Cyber-shot HX350, cu zoom optic 50x


 

lifestyle_hx350_2-mid

  • Obiectiv ZEISS® Vario-Sonnar T* cu zoom optic 50x si Clear Image Zoom 100x pentru prim-planuri spectaculoase
  • Comenzi manuale si vizor electronic intr-un corp compact de tip DSLR
  • Senzor CMOS Exmor RTM cu iluminare din spate de 20.4 megapixeli efectivi si procesor de imagine BIONZ X
  • Stabilizator optic de imagine SteadyShot si mod Intelligent Active pentru fotografii si filme Full HD cursive
  • Focalizare precisa si rapida a subiectilor aflati in miscare, cu Lock-on AF si DMF (Direct Manual Focus)

Sony lanseaza in Romania camera Cyber-shot HX350 cu super zoom, cu ajutorul careia utilizatorii pot fotografia peisaje extinse, natura salbatica exotica, dar si portrete de familie.

 

Fotografii amatori care vor un upgrade la instantaneele obtinute cu smartphone-ul vor aprecia functiile usor de utilizat si design-ul inspirat de camerele DSLR. HX350 are un grup comod, oferind performanta superioara intr-un corp compact si stimuland creativitatea, cu un obiectiv fix.

 

Camera poate poate fi utilizata intr-o serie larga de scenarii, datorita obiectivului ZEISS® Vario-Sonnar T* care asigura un zoom optic 50x – care corespunde unui unghi larg de 24mm si unui super teleobiectiv de 1200mm (echivalent in format 35mm). Functia Clear Image Zoom dubleaza factorul de magnificare maxima pana la 100x[1], aducand cladirile indepartate, oamenii si animalele foarte aproape de fotograf.

hx350_left-large

Tremurul aparatului foto este ”inamicul” fotografierii cu zoom ridicat, lucru recunoscut de fotografii profesionisti. Stabilizatorul de imagine optica SteadyShot elimina balansul din timpul utilizarii camerei in mana, asigurand fotografii mai clare, prin schimbarea rapida a elementelor obiectivului pentru a corecta si cele mai mici miscari ale mainii. Modul Intelligent Active ofera clipurilor video precizie si claritate Full HD, cu ajutorul tehnologiei proprietare Sony de analiza a cadrelor.

 

Camera dispune de un senzor de inalta rezolutie CMOS Exmor R cu iluminare din spate, 20,4 megapixeli efectivi si de un motor rapid de procesare a imaginii BIONZ X. Chiar si in cazul fotografiilor de interior sau in conditii de lumina scazuta, imaginile isi pastreaza claritatea, nivelul redus de zgomot si calitatea inregistrarilor video Full HD.

 

Camera Cyber-shot HX350 este usor de utilizat si dispune de un numar mare de optiuni. Este echipata cu un inel manual pentru reglarea zoom-ului/focalizarii, un disc de selectie a functiilor usor accesibil si un buton personalizat pentru reglarea rapida a setarilor preferate. Cu modurile P/A/S/M, fotografii au la dispozitie toate nivelurile de expunere de care au nevoie pentru a obtine fotografii si inregistrari video Full HD spectaculoase. Realizatorii de film vor aprecia capabilitatile de detaliere ale functiei suplimentare pentru filmarea la o rata de cadre de 24p, care le ofera secventelor video un aspect cinematografic autentic.

 

Fotografii pot realiza incadrarea prin intermediul vizorului electronic cu contrast ridicat – similar cu al unui DSLR – sau folosind ecranul LCD rabatabil manual de 7,5cm (tip 3.0) cu rezolutie de 921.000 de puncte.

 

De asemenea, utilizatorii au la dispozitie functia Motion Shot Video, care poate urmari cu succes un serviciu din tenis sau balansul din timpul loviturii din jocul de golf. Dupa filmare, utilizatorii pot conecta camera la televizorul 4K pentru a vizualiza fotografiile. Tehnologia TRILUMINOS™ Colour disponibila pe televizoarele compatibile  BRAVIA™ va reda fotografiile in culori vii si vibrante.

 

Detalii complete despre camera foto HX350 pot fi accesate aici. Camera va fi disponibila in magazinele de retail din Europa din ianuarie 2017, la pretul recomandat de aproximativ 400 euro.

21.12.2016, Bucuresti  – Sony Romania

[1] La extremitatea optica larga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.