Black Friday Pro la F64 aduce preturi mai mici cu pana la 65%


black-friday-pro_puncte_inapoi         F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, anunta cea de-a patra editie a evenimentului „Black Friday Pro“. Acesta incepe in noaptea dintre joi spre vineri (14 octombrie), la ora 00.00, si se va incheia in noaptea de duminica, pe 16 octombrie. In aceasta perioada, clientii au posibilitatea sa cumpere echipamente foto-video si accesorii cu reduceri mari, de pana la 65%. „Black Friday Pro“ se va desfasura atat online, pe f64.ro, cat si offline, in magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

 

Cele mai bune echipamente la care F64 a pregatit reduceri considerabile sunt cele din gama high-end, cum ar fi Canon 5D Mark III, Nikon D810, Canon 6D si Sony A7. Acestea sunt modele de camere foto full frame folosite de fotografi celebri din intreaga lume. Din zona mid-level premium merita urmarite Nikon D500, lansat anul acesta, si Canon 7D Mark II. Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clientilor posibilitatea de a realiza fotografii foarte bune in diverse conditii de lucru.

black-friday-pro_f64

In plus, F64 a pregatit si doua surprize pentru toti cei interesati de discount-urile acordate de Black Friday. Prima este aceea ca oricine poate cumpara linistit in perioada 4 – 15 octombrie. Daca produsul achizitionat va fi la reducere de Black Friday Pro, atunci va primi inapoi diferenta, sub forma de voucher. A doua presupune ca orice aparat foto aflat in promotie de Black Friday Pro le aduce clientilor o reducere de 4% din valoarea acestuia pentru achizitia de obiective foto-video. Acest voucher poate fi folosit in perioada 1 – 31 decembrie 2016.

 

Traditional, „Black Friday Pro“ este un eveniment dedicat celor interesati de echipamente profesionale, dupa cum au aratat-o an de an statisticile privind cele mai populare categorii de produse. Este insa o ocazie foarte buna pentru toti pasionatii de fotografie sa isi completeze echipamentul sau sa treaca la unul mai bun. Totalul reducerilor oferite in timpul campaniei ajunge la un un milion de euro. Iar vanzarile estimate pentru aceasta perioada sunt de aproximativ 11 milioane lei.

 

misiune-fotografica-0015_concursTotodata, va continua campania „Misiune fotografica 0015“, lansata de F64 cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate. Aceasta se adreseaza pasionatilor de fotografie indiferent de nivelul lor de pregatire. In perioada 5 octombrie 2016 – 17 ianuarie 2017, in fiecare miercuri, F64 lanseaza o noua misiune si implicit o tema de fotografie pentru urmatoarea saptamana. Cei care doresc sa se inscrie in una dintre cele mai mari provocari fotografice lansate pana acum in Romania o pot face pe pagina campaniei.

Bucuresti, 12 octombrie 2016 – F64

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.