Orange lanseaza serviciile convergente la nivel national urban


DSC05939

  • Serviciile Orange Home, disponibile la nivel national in peste 90 de orase
  • Pachetele fix-mobil Orange Open de la 25 euro: internet fix prin fibra cu viteze de download de pana la 1 Gbps, televiziune prin cablu cu peste 160 canale TV, inclusiv HBO, voce mobila nelimitat si internet mobil 4G
  • Bonus de fidelitate: 10 euro pentru fiecare an petrecut pana acum la Orange la achizitia serviciilor Orange Home
  • Pachet dedicat de solutii IT&C pentru companiile mici si mijlocii, impreuna cu internet prin fibra optica, router si amplificator de semnal Wi-Fi inclus

Dupa lansarea din Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, Orange extinde la nivel national, in zonele urbane, gama de servicii pentru acasa: Orange Home Net, cu internet fix prin fibra optica, Orange Home TV cu televiziune prin cablu si Orange Home Fix pentru telefonie fixa, la care se adauga serviciul Orange Smart Home, pentru o experienta convergenta completa.

Orange Home fact sheet

Pachetele cu abonament Orange Home aduc internet prin fibra optica la viteze de download de pana la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital, optiuni de voce fixa, precum si solutii pentru monitorizarea si controlul locuintei. Astfel, clientii din peste 90 de orase ale tarii au la dispozitie un pachet complet de servicii telecom pentru casa si familie, la aceeasi calitate Orange recunoscuta pentru serviciile mobile.

DSC05937 „Aducem acum clientilor nostri o oferta completa de servicii convergente, sub marca recunoscuta a calitatii Orange. Pentru orice tip de interactiune, fie ca este vorba de achizitie, instalare  sau asistenta, oferim garantia standardelor Orange. Prin extinderea gamei de servicii, oferim clientilor nostri posibilitatea sa aleaga un singur furnizor care sa integreze cu succes tehnologia in viata lor de zi cu zi.

Lansarea serviciilor pentru acasa  reprezinta un moment important pentru Orange. Acesta este rezultatul eforturilor sustinute pentru respectarea promisiunii facute clientilor nostri, de a fi mai aproape de ce e important pentru ei” a declarat Liudmila Climoc (foto), CEO al Orange Romania.

Astfel, clientii se vor bucura de pachete integrate fix-mobil, vor castiga timp liber si mai mult confort si vor putea plati pe o singura factura toate serviciile.

Mai multe beneficii pentru servicii fix-mobil prin pachetele Orange Open

Pachetele Orange Open, formate din abonamente de voce incepand cu Orange Me 14, Orange Home Net si Orange Home TV, aduc clientilor urmatoarele beneficii:

  • Cel mai bun pret pentru pachetul complet de servicii fixe si mobil
  • Reducere la factura lunara de pana la 18 euro
  • O singura factura, un singur punct de plata a facturii
  • Asistenta integrata, un singur punct de contact
  • Discount de 5 euro la adaugarea solutiei Orange Smart Home

Recunoasterea loialitatii clientilor prin bonusul de vechime

La prelungirea contractului de voce mobila si la activarea abonamentelor Orange Home Net si Home TV, toti abonatii Orange beneficiaza de un bonus de 10 euro pentru fiecare an petrecut in retea, acordat ca reducere suplimentara pentru achizitia de tablete, smartphone-uri sau accesorii. Astfel, un abonat care este in reteaua Orange de 10 ani primeste 100 euro reducere suplimentara.

DSC05940Asistenta dedicata pentru clientii cu pachete integrate fix-mobil

Pentru a le facilita clientilor accesul la servicii si o experienta cat mai buna, toti utilizatorii care opteaza pentru pachete convergente vor beneficia de suportul unei echipe dedicate a Serviciului Clienti.  Astfel, in prima zi dupa instalarea serviciilor, clientii vor fi contactati pentru a fi asistati telefonic la utilizare. In plus, la nevoie, clientii pot contacta Serviciul Clienti utilizand un singur numar de contact atat pentru serviciile fixe, cat si pentru serviciile mobile: 300.

Clientii pot verifica disponibilitatea serviciilor Orange Home aici.

Solutii complete pentru business

Companiile mici si mijlocii au la dispozitie un pachet IT&C dedicat, cu solutii de productivitate si de securitate, impreuna cu internet prin fibra optica cu viteze de pana la 1 Gbps, router si amplificator de semnal  Wi-Fi inclus.

Bucuresti, 5 septembrie 2016 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.