Orange 4G Fun Kit: In premiera, clientii sunt invitati sa voteze zonele in care extinderea retelei 4G sa fie prioritara


4G FUN kit            De astazi si pana pe 24 septembrie, clientii care folosesc internetul de la Orange se pot bucura de continutul preferat prin intermediul aplicatiei gratuite 4G Fun Kit. Aplicatia le pune la dispozitie utilizatorilor trei categorii de continut – Carti audio, Filme si documentare, cea dedicata Selfie-urilor, precum si o sectiune de feedback.  Astfel, acestia se vor putea bucura de streaming, upload si download la viteze de pana la 300 Mbps, iar traficul in aplicatie este gratuit pentru clientii Orange.

In premiera, prin intermediul aplicatiei Orange 4G Fun Kit, utilizatorii vor avea posibilitatea sa voteze, in cadrul unei sectiuni dedicate, zonele in care acoperirea 4G sa fie extinsa cu prioritate, contribuind astfel la imbunatatirea experientei de utilizare a retelei 4G cu cea mai mare acoperire la nivel national – 74% din populatia totala a tarii si 96,5% din populatia urbana. In urma voturilor, Orange se angajeaza ca in perioada imediat urmatoare sa extinda reteaua 4G in cele mai votate 20 de judete.

Aplicatia 4G Fun Kit include o selectie variata de carti audio de la editurile Humanitas, Act si  Politon, documentare Discovery, retete de la TV Paprika,  pastile umoristice din arhiva TVR si emisiuni despre sportivi, Mini-Replay,  plus cele mai bune momente de la X-Factor. De asemenea, aplicatia le ofera clientilor posibilitatea de a incarca instant cele mai simpatice selfie-uri de vacanta, pe care le pot impartasi apoi cu prietenii.

 

La fiecare sectiune, clientii au optiunea de a-si impartasi opinia despre experienta avuta in aplicatie si sa primeasca 500 MB trafic de net. Bonusul este primit si de clientii care voteaza in sectiunea „Extinde acoperirea 4G” din aplicatie si dau share acesteia pe retelele sociale.

 

Aplicatia 4G Fun Kit se adreseaza tuturor clientilor Orange care folosesc serviciile de internet mobil, atat abonati, cat si utilizatori de cartele reincarcabile. Poate fi descarcata din Play Store, App Store, Windows Store si, in curand, din Windows Store, si se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android, iOS si Windows 10.

One response to “Orange 4G Fun Kit: In premiera, clientii sunt invitati sa voteze zonele in care extinderea retelei 4G sa fie prioritara

  1. Am renuntat la Orange de trei ani. Pot sa vina cu orice oferta acum, daca atunci cand eram client de peste 15 ani nu au putut sa fie alaturi de mine. Totul este doar marketing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.