Noul My Cloud® EX2 Ultra ofera performante superioare si dispune de o capacitate de stocare de pana la 12TB


wdfMyCloud_EX2Ultra (1)           Western Digital® Corporation (NASDAQ: WDC), lider mondial in materie de solutii de stocare, anunta disponibilitatea unei noi solutii de stocare ultraperformante, My Cloud EX2 Ultra. Echipamentul este un NAS cu doua hard disk-uri, ce poate fi accesat de oriunde, oricand, dedicat utilizatorilor profesionisti si celor care lucreaza in domenii ce presupun dezvoltarea de continut de dimensiuni mari.

“Utilizatorii de My Cloud, in special cei ce lucreaza in domenii creative, au nevoie de solutii de stocare complete, de capacitate mare. My Cloud EX2 Ultra aduce utilizatorilor o capacitate mare completata de functii de gestionare si de securizare a tuturor documentelor salvate”, a declarat Jim Welsh, Executive Vice President WD Branded Products.

wdfMyCloud_EX2Ultra

My Cloud EX2 Ultra dispune de un procesor in 1.3Ghz cu doua nuclee ce permite atingerea unor viteze de transfer ultra-rapide si un streaming video fara intreruperi. Memoria RAM a dispozitivului este de 1GB DDR3, capacitatea fiind suficienta pentru a permite echipamentului sa ruleze mai multe aplicatii in acelasi timp.

Solutia de stocare permite configuratiile RAID 0, RAID 1, JBOD si spanning, iar printre optiunile de protejare a datelor se numara back-up-ul NAS to NAS, USB, cloud si LAN/WAN. My Cloud EX2 Ultra NAS vine preconfigurat in RAID 1.

Capacitate de stocare mare, fiabilitate extinsa

My Cloud EX2 Ultra poate fi achizitionat fara hard disk-uri sau in configuratii de pana la 12TB. Versiunile cu unitati de stocare preinstalate folosesc hard disk-uri WD Red, special concepute pentru NAS-uri. Acestea pot functiona 24×7 si folosesc tehnologia NASware™ 3.0, care creste semnificativ fiabilitatea si minimizeaza riscul de corupere a datelor.

Acces de oriunde, oricand

Datele pot fi partajate de utilizatori rapid si sigur, prin intermediul noilor functii de control acces. Interfata de control este intuitiva si permite crearea de conturi, setarea accesului si monitorizarea unitatilor de stocare. Datele pot fi accesate de la distanta: fie prin intermediul site-ului MyCloud.com, fie prin intermediul aplicatiei My Cloud mobile.

 

Caracteristici speciale

My Cloud EX2 Ultra include servere pentru: FTP, WebDAV, back-up si download P2P. Aditional, utilizatorii pot descarca si rula aplicatii dezvoltate de companii terte, precum: Plex®, Milestone Arcus™, aMule, Icecast, Joomla!®, Anti-Virus Essentials, WordPress® si SqueezeCenter.

21 Martie, IRVINE, California – Western Digital

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.