QuickMobile lanseaza Black Friday 2015 pe 20 noiembrie si ofera reduceri de pana la 80%


Tudor Tiboc - director general QuickMobile (s)

QuickMobile, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, va organiza campania de reduceri Black Friday 2015 in perioada 20 – 22 noiembrie, atat in magazinul online cat si in magazinele fizice. Promoțiile se adreseaza si clienților internaționali, care vor putea cumpara produse la reducere de pe QuickMobileShop.com. Comenzile vor fi preluate incepand cu primele ore ale zilei de vineri, iar QuickMobile a pregatit stocuri in valoare de 5 milioane de euro si va oferi reduceri de pana la 80%.

Printre produsele care vor fi disponibile cu pret redus se numara: Apple Watch, Transportorul Smart Balance Wheel, Samsung Galaxy S6 Edge, tableta Nokia N1, dar si accesorii de lux, precum Moschino si Gucci.

De asemenea, QuickMobile va oferi, cu ocazia Black Friday, o platforma speciala de cumparaturi printr-un singur click. Astfel, timpul de finalizare a comenzii se va reduce semnificativ, la sub 60 de secunde. Pentru mai multe detalii accesați www.quickmobile.ro/blackfriday.

Mai mult, QuickMobile va lansa, in perioada 20 – 22 noiembrie, o promotie foarte avantajoasa pentru clienții care platesc online, cu cardul. Acestia vor avea prioritate la livrarea produselor, iar transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Totodata, toti cei care finalizeaza o comanda in magazinul online QuickMobile.ro in perioada Black Friday vor intra automat intr-un concurs. Castigatorul va fi extras prin tragere la sorți, iar premiul oferit este un smartphone Apple iPhone 6S.

Atat pentru luna noiembrie, in care au loc promoţiile de Black Friday, dar si pentru decembrie, cand vor avea loc campaniile de Sarbatori, QuickMobile a triplat capacitatea serverelor, pentru ca acestea sa faca fața fluxului mare de vizitatori de pe site. S-a realizat acest lucru deoarece, in timpul celor trei zile de reduceri din cadrul Black Friday, QuickMobile se asteapta ca numarul de vizitatori pe site sa creasca cu 400%.

„Anul trecut, cu ocazia Black Friday, cele mai vandute produse au fost smartphone-urile premium, iar in acest an ne asteptam ca acestea sa fie din nou in topul preferintelor clientilor. Acestea au fost urmate de categoria gadgeturi”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Tocmai din acest motiv, printre modelele de smartphone-uri premium care vor fi disponibile cu pret redus, cu ocazia Black Friday 2015, se numara: Apple iPhone 6S, Samsung Galaxy Note 5 sau Asus Zenfone 2 cu 4GB RAM.

In oferta de Black Friday a QuickMobile intra si produsele premium, astfel cel mai scump produs pentru care se va aplica o reducere substanțiala, drona DJI INSPIRE 1 PRO, costa in mod normal 24.999 de lei.

Bucuresti, 16 noiembrie 2015 – QuickMobile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.