Philips Xenium V526 cu baterie de 5.000 mAh in oferta Digi Mobil


DR_V526_ny_EN_hi

China Electronics Corporation a lansat in Romania Philips Xenium V526, un terminal disponibil in oferta Digi Mobil. Smartphone-ul are o baterie detasabila de 5.000 mAh si este compatibil cu tehnologia 4G, atat de tip FDD-LTE, cat si TDD-LTE.

 

“Cel mai recent smartphone din gama Xenium lansat pe piata locala stabileste noi standarde in privinta autonomiei bateriei”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “Philips Xenium V526 raspunde nevoilor utilizatorilor care calatoresc mult sau care, pur si simplu, nu vor sa se preocupe in permanenta de incarcarea telefonului. Chiar si in conditii de folosire intensa, bateria si tehnologiile de conservare a energiei asigura o perioada indelungata de navigare pe internet, de urmarit clipuri video sau de utilizare a aplicatiilor preferate.”

DR3_V526_ny_EN_hiCTV526NY_58-_FP-global-001

Philips Xenium V526 este dotat cu o baterie detasabila de 5.000 mAh, avand o durata de functionare de pana la 47 de zile in stand-by, pana la 28 de ore in convorbire si pana la 16 ore de navigare pe Internet, chiar si atunci cand smartphone-ul este conectat la reteaua LTE*.

 

Smartphone-ul este dotat cu tehnologia XPower care permite economisirea cu pana la 15% a bateriei prin optimizarea GPU (Graphics Processing Unit). In situatiile in care utilizatorii sunt presati de timp, datorita functiei 2A de incarcare rapida, doar 4 minute de alimentare sunt suficiente pentru o zi de folosire a smartphone-ului in regim stand-by.

 

Philips Xenium V526 este echipat cu un procesor quad core de 1,3 GHz, de 64 de biti si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul are o memorie interna de 8 GB ROM si 1

 

 

GB RAM si accepta carduri de memorie MicroSD de pana la 32 GB**. Ecranul IPS are o diagonala de 5 inch si o rezolutie HD de 1280 x 720 pixeli.

 

Smartphone-ul este dotat cu o camera principala de 13 megapixeli cu autofocus, flash si unghi larg de deschidere a obiectivului. Camera permite filmarea FullHD, inregistrarile putand fi vizionate si pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast***. Telefonul are o camera frontala de 2 megapixeli, utila pentru apelurile video sau pentru selfie-uri.

 

Modelul Xenium V526 beneficiaza de tehnologia Bluetooth v4.0. Pentru conectarea smartphone-ului la alte echipamente, cum ar fi un hard disk extern, un mouse, un aparat de fotografiat, o tastatura sau chiar un alt terminal mobil, echipamentul este insotit de un cablu USB OTG. Acest cablu permite utilizatorilor sa acceseze, sa vizualizeze si sa transfere fisiere de pe telefon pe alte echipamente.

 

Pe langa GPS, Philips Xenium V526 beneficiaza de tehnologia de navigare Glonass. Aceasta foloseste un serviciu de localizare dublu, care ofera precizie si rapiditate crescute.

 

Philips Xenium V526 poate fi cumparat prin contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim la pretul de 899 lei (TVA inclus), cu contract pe 24 de luni. Telefonul poate fi achizitionat integral sau cu plata in rate, fara dobanda, incepand de la 23 lei/luna timp de 12 luni, plus avans.

 

Abonamentele Digi Mobil Optim au preturi incepand de la 2 euro (TVA inclus) pana la 6 Euro (TVA inclus). In functie de tipul ales, acestea pot include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3.000 de minute in retelele internationale mobile si trafic de date mobile 4G NELIMITAT pana la data de 31 decembrie 2015. Oferta promotionala 4G se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor care contracteaza acum unul dintre abonamentele din gama Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5, Nelimitat, utilizeaza un echipament compatibil in reteaua Digi Mobil 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600) si se afla in aria de acoperire 4G.

 

Pentru a beneficia de vitezele 4G, utilizatorii trebuie sa isi activeze serviciul direct de pe telefonul mobil, tastand *111# (gratuit) sau telefonic la *777.

Harta acoperirii 4G poate fi consultata pe site-ul oficial al companiei RCS & RDS

 

*Specificatiile indicate se bazeaza pe o incarcare completa a bateriei, ca urmare a unui test realizat in laborator, cu Bluetooth oprit. Performantele reale depind de modul de utilizare si de furnizorul de servicii de retea.

**Cardul de memorie microSD nu este inclus.

Memoria disponibila pentru utilizatorul final poate varia de la o piata la alta, ca urmare a pre-configurarii.

***Disponibilitatea anumitor caracteristici depinde de tara sau de operatorul de retea.

10 noiembrie 2015 (Romania) – China Electronics Corporation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.