RICOH si MGT incep un parteneriat pentru distributie in Romania


DSC03092              Compania RICOH, jucator global din domeniul tehnologiei specializat in echipamente de imagistica pentru business, solutii de imprimare, sisteme de management al documentelor si servicii IT, isi extinde operatiunile de distributie in Romania printr-un nou parteneriat incheiat cu MGT Educational.

 

Potrivit acordului incheiat de cele doua companii, MGT Educational va distribui gama de imprimante si multifunctionale RICOH, pentru SoHo si SME, oferind servicii cu valoare adaugata retailerilor si resellerilor de pe teritoriul tarii.

 

DSC03093DSC03095

Cererea pentru noile tehnologii este in continua crestere. Ricoh si MGT vin in intampinarea ei.

Diversificarea optiunilor tehnologice si nivelul de informare din ce in ce mai analt al consumatorilor creeaza contextul perfect pentru expansiunea companiilor active in domeniu.

Parteneriatul dintre RICOH si MGT Educational valorifica aceste premise favorabile si raspunde asteptarilor consumatorilor din regiune: “Suntem mereu in cautarea de oportunitati de extindere RICOH pe noi piete, iar aceasta noua colaborare cu MGT Educational este valoroasa atat din perspectiva companiilor noastre, cat si din perspectiva clientilor interesati de solutii la cele mai inalte standarde tehnologice si eficiente din punct de vedere al costurilor”, a declarat Richard Allison, Director al Diviziei Internationale Ricoh. „Apetitul in crestere pentru noile tehnologii digitale permite Ricoh si partenerilor sa contribuie la cresterea pietei de solutii Digital Office din aceasta regiune”, a mai adaugat el.

DSC03106

“Suntem incantati de semnarea acestui nou acord cu RICOH “, a declarat Cristian Petrescu, Director Executiv, MGT Educational. „Produsele RICOH, de inalta calitate, ne vor permite sa livram partenerilor si clientilor nostri solutii profesionale si fiabile pentru afacerile lor, totul la un pret accesibil.”

 

Tehnologia GelJet & Portofoliul unui lider

 

Ricoh are un portofoliu de produse potrivit pentru toate sectoarele de piata, precum si programe de colaborare atractive si stimulatoare pentru partenerii de revanzare. RICOH asigura beneficii in patru arii cheie: costuri de functionare, energie, spatiu si timp.

Bucuresti, 05 noiembrie 2015 ─ RICOH

 

 

One response to “RICOH si MGT incep un parteneriat pentru distributie in Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.