Dezvoltatorii si designerii romani de jocuri se vor lupta cu participanti din 11 tari la Nordeus Hackathon


re_Hakaton-142-0

  • Pasionati de jocuri din Grecia, Serbia, Muntenegru, Marea Britanie, Bosnia, Macedonia, Bulgaria, Slovenia, Ucraina sau Croatia vor participa la Nordeus Hackathon, cel mai important eveniment de dezvoltare a unor jocuri mobile din regiune si unul dintre cele mai mari din Europa
  • Inscrierile pentru cea mai mare competitie dedicata zonei de gaming din S-E Europei se incheie pe 23 noiembrie

Nordeus, publisher-ul celui mai popular joc sportiv din lume pe dispozitive mobile, “Top Eleven”, joc cu peste 100 de milioane de utilizatori inregistrati, anunta ca Hackathonul din 12 decembrie 2015 de la Belgrad va avea echipe din 11 tari. Astfel, dezvoltatorii si desginerii romani vor participa la Nordeus Hackathon alaturi de concurenti din Grecia, Serbia, Muntenegru, Marea Britanie, Bosnia, Macedonia, Bulgaria, Slovenia, Ucraina sau Croatia.

Cei interesati mai au la dispozitie mai putin de trei saptamani pentru a se inscrie la cea de-a cincea editie a celei mai mari competitii de profil din Sud-Estul Europei. Pentru a participa, dezvoltatorii si designerii de jocuri romani vor trebui sa respecte urmatoarele reguli:

Site01

  • Echipele inscrise trebuie sa fie formate din 2-4 membri

 

  • Inregistrarea poate fi facuta de un singur membru al echipei care va adauga si CV-urile celorlati coechipieri

 

  • Persoanele care sa se vor inscrie individual vor fi repartizate de catre organizatori in echipe de cate patru persoane

 

Data limita a inscrierilor este 23 noiembrie. Platforma pe care participantii o pot accesa este pe site-ul www.nordeushackathon.com, iar persoanele care au participat la editiile anterioare, nu se mai pot inscrie si la editia din acest an.re_Hakaton-338-0

“La Nordeus Hackathon 2015, ne dorim sa avem participanti care au deja experienta in ceea ce priveste dezvoltarea jocurilor. Dupa finalizarea inscrierilor, vom selecta cele mai bune echipe in functie de CV-urile pe care le vom primi. Munca in echipa, indemanarea si pasiunea sunt doar cateva dintre valorile necesare pe care le cautam atunci cand dezvoltam cele mai bune jocuri din industrie”, declara Branko Milutinović, CEO al Nordeus.

La concurs vor participa 12 echipe, care se vor intrece pentru realizarea celui mai bun joc video pe o tema anume, dezvaluita in ziua concursului. Criteriile luate in considerare pentru evaluarea proiectelor sunt creativitatea, ideile, maniera de dezvoltare si produsul final. Fiecarui concurent selectat i se va asigura spaţiul de lucru şi echipamentul necesar. Mai mult, toate cheltuielile de transport şi de alimentaţie vor fi acoperite de Nordeus, astfel incat participanţii sa se poata concentra in intregime pe dezvoltarea celor mai bune jocuri.

Premiile vor fi acordate celor mai bune trei echipe pe baza urmatoarelor criterii: prezentare multimedia, complexitate tehnica şi gameplay. Cei care nu pot ajunge la Hackathon-ul Nordeus vor putea urmari competitia online prin intermediul unei transmisiuni video online dedicate şi a update-urilor permanente de pe pagina web a organizatorului, www.nordeushackathon.com. Jocurile dezvoltate in timpul evenimentului vor putea fi descarcate dupa terminarea acestuia de pe aceeaşi pagina web. Jucatorii vor putea vota la randul lor proiectul preferat, realizatorii acestuia caştigand un premiu special.

Pentru inscrieri si pentru mai multe informatii despre concurs, vizitati www.nordeushackathon.com.

 Bucuresti, 4 noiembrie: Nordeus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.