Canon prezinta noul model imagePROGRAF PRO-1000 – imprimari foto premium pana la dimensiuni A2


Canon imagePROGRAF PRO-1000               Canon prezinta astazi noul model imagePROGRAF PRO-1000, o noua imprimanta profesionala Canon, special construita pentru scoli de arta, artisti grafici, designeri si fotografi profesionisti. Cu un sistem avansat de cerneala bazat pe pigmenti, cu12 cartuse, precum si un nou motor de procesare si un cap de imprimare de 1,28 inch [3,25 cm], modelul imagePROGRAF PRO-1000 realizeaza imprimari de calitate, de dimensiuni de pana la A2, in doar aproximativ 6 minute[i]. O noua functie, “Crystal-fidelity”, asigura reproducerea fidela a fotografiilor facute cu camere foto Canon EOS, avand o precizie de exceptie. In plus, conectivitatea wireless si cu serviciile cloud le ofera utilizatorilor libertatea de a imprima de pe diverse dispozitive si aplicatii.

 

Imprimare profesionala, de inalta calitate

Folosind un sistem unic de cerneala bazat pe pigmenti, cu12 cartuse, modelul imagePROGRAF PRO-1000 ofera imprimari de o calitate exceptionala, cu o gama cromatica extinsa. O noua serie de cerneluri LUCIA PRO, incluzand Negru Fotografic, Negru Mat, Gri si Gri Fotografic, impreuna cu o cerneala specializata Chroma Optimizer, asigura obtinerea unor imprimari monocrome de calitate profesionala, cu o densitate crescuta a negrului si un luciu uniform. Modelul imagePROGRAF PRO-1000 ajuta utilizatorii si la obtinera unor imprimari cu gradari line, granulatie redusa si un efect anti-bronzing.

Avand incorporat un nou Sistem de Procesare a Imaginii L-COA PRO, imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 asigura echilibrul si amestecul corect de cerneluri, cu o plasare precisa a picaturilor de cerneala, pentru a obtine fotografii de calitate optima la un nivel profesional. Pentru a imbunatati si mai mult calitatea, imprimanta accepta si informatii despre imagini de rezolutie inalta, 1200ppi, ca rezultat al cresterii numarului de pixeli din camerele foto digitale disponibile in prezent pe piata. Adaugarea acestei functii produce linii omogene si fine la imprimare.

Putand alege dintre 17 tipuri de hartie cu profil ICC, aprobate de Canon, inclusiv hartie lucioasa, semi-lucioasa si mata, noua imprimanta le ofera utilizatorilor libertatea de a alege exact tipul de hartie potrivit nevoilor lor artistice. Imprimanta are si suport pentru foi A2, putand produce imprimari de inalta calitate de pana la 17 inch.

Integrare instantanee si conectivitate imbunatatita

Modelul imagePROGRAF PRO-1000 le permite profesionistilor sa foloseasca plugin-ul Print Studio Pro de la Canon pentru a imprima rapid de pe o varietate de suite software, precum Adobe Photoshop si Lightroom. Avand o gama vasta de optiuni de conectivitate, imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 le permite utilizatorilor sa imprime wireless de pe o multitudine de dispozitive, inclusiv laptop-uri, PC-uri, tablete, smartphone-uri si camere foto. In plus, suportul pentru imprimarea din cloud inseamna capacitatea de a imprima direct fotografiile salvate in serviciile online de stocare cele mai populare, precum Dropbox sau Google Drive. Prin integrarea in fluxurile de lucru profesionale deja existente, modelul imagePROGRAF PRO-1000 ajuta fotografii sa-si imprime fotografiile eficient si precis.

Dimensiuni compacte, perfecte pentru studiouri si sali de clasa

Avand un cap de imprimare micsorat si componente interne optimizate, modelul imagePROGRAF PRO-1000 este incredibil de compact, ocupand mai putin spatiu decat imprimantele traditionale de format mare. Masurand aproximativ 723 x 433 x 285 mm, chiar si cu 12 rezervoare de cerneala, imprimanta este perfecta pentru utilizarea de birou, intr-un studio sau o sala mica de clasa.

 

Noua imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 va fi disponibila in Europa de la inceputul anului 2016. Ea va fi prima dintr-o noua serie de imprimante profesionale de la Canon.

 

Functiile-cheie ale modelului imagePROGRAF PRO-1000:

  • Imprimari color profesionale, pentru a va duce fotografia la urmatorul nivel
  • Imprimare pana la dimensiuni A2
  • Reproducere fidela a culorilor si detaliilor imaginii la imprimare
  • Conectare permanenta, prin imprimarea wireless si din cloud
  • Simplificarea fluxului de lucru la imprimare, prin plugin-ul Print Studio Pro

Bucuresti, Romania, 21 octombrie 2015 – Canon Romania

[i] La utilizarea Hartiei Fotografice Canon Pro Platinum, intr-un aranjament cu margini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.