Fanii NVIDIA care cumpara un GeForce GTX primesc gratis jocul Tom Clancy’s Rainbow Six sau Assassin’s Creed


GF_BULLETS_OR_BLADES

Gamerii care achizitioneaza o unitate de procesare vizuala GeForce GTX 980 Ti, 980 sau 970 GPU sau notebook-uri dotate cu GTX 970M, 980M sau 980 vor beneficia gratuit de jocul Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege sau Assassin’s Creed® Syndicate, prin intermediul bundle-ului Bullets or Blades.

 

Assassin’s Creed e unul din cele mai apreciate jocuri din lume, remarcandu-se prin gameplay si detaliile specifice unor momente istorice, cum ar fi Revolutia Franceza sau perioada Americii coloniale.

NVIDIA colaboreaza cu Ubisoft, dezvoltatorul jocului, pentru a imbunatati experienta grafica a jocurilor Assassin’s Creed: Syndicate si Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

 

Colaborarea dintre NVIDIA si franciza Assassin’s Creed are o istorie lunga. Criticii au laudat Assassin’s Creed: Unity pentru nivelul ridicat de detalii obtinut cu ajutorul tehnicilor de iluminare NVIDIA HBAO+, in timp ce NVIDIA PhysX a oferit detalii mai bogate pentru scene cu fum, torte si focuri de tabara in Assassin’s Creed IV Black Flag. In plus, multe titluri Assassin’s Creed au beneficiat de tehnicile antialiasing precum MFAA si TXAA.

 

De asemenea, NVIDIA si Ubisoft au colaborat cu succes pentru imbunatatirea seriei Tom Clancy, cele mai recente exemple in acest sens fiind titlurile Tom Clancy’s: Splinter Cell Blacklist si Tom Clancy’s H.A.W.X. 2.

6 Octombrie 2015, Bucuresti – NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.