TP-LINK si Google lanseaza routerul inteligent OnHub, capabil sa maximizeze performantele retelelor Wi-Fi


打印            TP-LINK, producator de top in domeniul echipamentelor de retea pentru utilizatorii individuali si companii, lanseaza, in parteneriat cu Google, routerul OnHub conceput sa genereze o retea wireless mai rapida, mai sigura si mai usor de folosit. Totodata, routerul asigura o conexiune fluenta si este compatibil cu tehnologiile de ultima generatie dintr-o locuinta. OnHub are 13 antene interne dispuse circular, pentru reducerea interferentelor si optimizarea conexiunii. Echipat cu un soft inteligent, routerul imbunatateste constant experienta de utilizare a retelei wireless. Astfel, la fiecare cinci minute, routerul cauta cel mai putin aglomerat canal Wi-Fi, comutand traficul pentru o performanta optima. Routerul ofera viteze de pana la 1900 Mbps si ofera suport pentru ambele benzi de frecventa, de 2,4GHz, respectiv 5GHz.

”Retelele Wi-Fi au devenit mai importante ca niciodata, motiv pentru care ne dorim echipamente de retea care sa merga bine si care sa ne permita sa facem toate activitatile care ne plac, online. Prin colaborarea cu TP-LINK, am reunit expertizele noastre din domeniul software si hardware pentru a lansa OnHub, un nou router care asigura o conexiune rapida, un management simplu al retelei si posibilitatea de imbunatatire a calitatii semnalului chiar in timpul utilizarii”, a declarat Trond Wuellner, group product manager la Google.未标题-1

”TP-LINK este singurul producator de echipamente de retea integrate vertical, iar prin combinarea competentelor noastre cheie dovedite, cu expertiza Google, avem sansa de a reinventa modul in care folosim routerele in locuintele noastre permanent conectate. De la design, la functionalitate, OnHub furnizeaza e experienta Wi-Fi mai buna, mai puternica si mai usor de utilizat”, a declarat Andy Chen, vicepresedinte al diviziei de Networking din cadrul TP-LINK International.

OnHub este controlat cu aplicatia mobila Google On, compatibila cu dispozitivel cu sisteme de operare Android si iOS, facilitand configurarea si gestionarea retelei. In timpul configurarii, OnHub stabileste setarile care functioneaza cel mai bine in locuinta, apoi ajusteaza setarile pe parcurs, astfel incat reteaua sa functioneze la parametri maximi. Astfel, routerul a fost conceput in asa fel incat sa isi optimizeze performantele in timp, instaland automat caracteristici noi, precum si cele mai recente update-uri de securitate. OnHub este, de asemenea, compatibil cu cele mai noi tehnologii si protocoale din domeniul comunicatiilor, precum Bluetooth Smart, Weave si IEEE 802.15.4.

打印

OnHub este disponibil de astazi pentru precomenzi in Statele Unite ale Americii, pentru pretul de 199 USD.

 


 

Bucuresti, 19 august 2015 – TP-LINK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.