Ericsson semneaza un acord de servicii de administrare a retelei in Muntenegru, cu Crnogorski Telekom


Ericsson - operatiuni in teren             Ericsson anunta incheierea unui acord de servicii de administrare a retelei pe o durata de 7 ani cu operatorul Crnogorski Telekom, parte a grupului Deutsche Telekom. Conform prevederilor acestui nou contract, Ericsson va prelua responsabilitatea pentru operarea si intretinerea retelei Crnogorski Telekom in Muntenegru.

Acordul semnat include servicii de operare si intretinere a echipamentelor de telecomunicatii si a intregii infrastructuri de retea, precum si transferul a 91 de specialisti in comunicatii si experti IT din Crnogorski Telekom care vor continua sa se dezvolte profesional in cadrul Ericsson.

Contractul este al doilea acord de servicii de administrare a retelei incheiat de Ericsson in Muntenegru si contribuie la consolidarea pozitiei companiei in Europa de Sud-Est, ajutand, totodata, la dezvoltarea experientei de implementare a serviciilor de administrare a retelei in intreaga regiune.

Rüdiger J. Schulz, CEO al Crnogorski Telekom, a declarat: „Am ales sa colaboram cu Ericsson datorita experientei sale internationale, dar si a expertizei tehnice solide demonstrate in proiecte de administrare a unor retele extrem de complexe. Parteneriatul incheiat ne permite sa ne concentram pe dezvoltarea unor produse interesante pentru utilizatorii nostri, asigurandu-ne ca le oferim acestora servicii excelente si viteze foarte rapide de transfer de date, si devenind, totodata, mai competitivi pe piata.”

Maurizio de Dominicis, Head of Hub Southeastern Europe Ericsson, a spus la randul sau: „Suntem mandri ca am reusit sa castigam increderea Crnogorski Telekom pentru acest contract important de servicii de administrare a retelei. Acordul consolideaza prezenta locala a Ericsson si ne intareste pozitia de lider tehnologic si de servicii de administrare, contribuind la dezvoltarea unei Societati Permanent Conectate in Muntenegru.”

Crnogorski Telekom, parte a grupului Deutsche Telekom, ofera o gama larga de servicii de telefonie fixa, mobila si servicii de Internet in Muntenegru, operand pe piata sub brandul „T”.

Cu peste 15 ani de experienta in administrarea retelelor operatorilor din toata lumea, Ericsson continua sa investeasca in instrumente, metode si procese menite sa ii ajute pe clienti sa imbunatateasca eficienta retelelor, oferind, in acelasi timp, experiente de calitate pentru utilizatorii finali. In prezent, Ericsson ofera servicii de administrare pentru retele ce, impreuna, deservesc peste 1 miliard de utilizatori la nivel mondial.

11 August 2015, Bucuresti – Ericsson Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.