Muzica, documentare si carti audio de vacanta cu aplicatia 4G Fun Kit de la Orange


Orange_fun_kit             De astazi si pana pe 11 septembrie, clientii Orange care folosesc internetul 4G se pot bucura din plin de restul acestei vacante de vara, cu muzica, selfie-uri, carti audio, documentare si alte clipuri video, oferite de noua aplicatie gratuita 4G Fun Kit. Astfel, clientii sunt invitati sa se distreze cu ajutorul internetului 4G de mare viteza, pentru care Orange are cea mai mare acoperire – 95% din populatia urbana si 67% din populatia totala a tarii – si sa primeasca pana la 1 GB cadou.

 

Aplicatia 4G Fun Kit include o selectie variata de carti audio de la Humanitas, documentare Discovery si Animal Planet, emisiuni Eurosport, fragmente umoristice din arhiva TVR si cele mai bune momente de la X-Factor, precum si melodii din spoturile Orange. De asemenea, aplicatia le ofera clientilor posibilitatea de a incarca instant cele mai simpatice selfie-uri de vacanta, pe care le pot impartasi apoi cu prietenii. La fiecare sectiune clientii au ocazia sa-si trimita opinia despre experienta avuta in aplicatie si sa primeasca 200 MB. Acelasi bonus este primit si de clientii care dau share aplicatiei.

Aplicatia 4G Fun Kit se adreseaza tuturor clientilor Orange care folosesc serviciile de internet 4G, atat abonati, cat si utilizatori de cartele reincarcabile. Poate fi descarcata din Play Store si App Store si se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS.

Traficul in aplicatie este gratuit pentru clientii Orange, iar cei care nu sunt clienti ai companiei pot comanda gratuit pe www.orange.ro/4g/funkit o cartela Orange PrePay pentru a descoperi in aceasta vara experienta Orange 4G.

Mai multe detalii despre 4G Fun Kit se pot gasi aici .

13 August 2015, Bucuresti – Orange Romania 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.