Impresii la cald de la Summer Well 2015


DSC09537              Ieri pe la miezul noptii s-a incheiat a 5-a editie de Summer Well, festivalul organizat de Orange,  pentru mine prima, dar sigur nu mai ratez nici una. Am participat la cateva zeci de festivaluri atat prin tara cat si pe afara, de toate genurile si la cele de rock cu dormit in cort in Budapesta  si la Sziget si Félsziget (Peninsula) deci am cu ce compara experienta din acest weekend. Sincer a fost de nota 10 organizarea, chiar nu gasesc ceva de ce as putea sa ma leg. Sigur, le-a ajutat si locatia faina, Domeniul Stirbey,  unde in ciuda caldurii din Bcuresti din cauza vegetatiei abundente erau temperaturi placute, trupele au fost la inatlime si nu doar vedetele foarte titrate: Kasabian, Foals sau The Maccabees ci si ceilalti pe la noi mai putin cunoscute (sau ma rog nu de mine), toti profesionisti.

DSC09583DSC09775

Noi ( eu cu Adina) in ambele zile am ajuns in jurul orei 17:00 cu masina, am gasit realitv usor parcare, dar din cate am vazut a fost rezolvat transportul in comun foarte civilizat cu autobuze, rar se intampla sa laud firma de securitate care a asigurat evenimentul dar si ei profesionisti, fermi, dar politicosi fara exces de zel isi faceau treaba. DSC09734Mancare gaseai pe toate gusturile in mai multe locuri, de la mancare orientala, vegana, chinezeasca, burgeri, chiar si supe, cam tot ce puteai dori, la fel si bautura era din belsug si fara cozi, jetoane puteai schimba in multe locuri la fel fara cozi.

DSC09798 DSC09750 DSC09731DSC09760

 

Erau multe zone de divertisment unde puteai sa-ti petreci timpul intre concerte, locuri unde sa iti incarci mobilul si chiar fete care aveau baterii externe la ele, Summer Well e genul de festival unde vii cu sotia, copilul fara griji, omanei misto, atmosfera chiar de vacanta!

Stiu ar fi bine sa gasesc si ceva de reprosat, ca nu e articol publicitar si orgnizatorii s-ar bucura si de feedback negativ sa stie ce sa imbunatateasca, dar oricat ma gandesc nu gasesc, sincer sper sa nu schimbe nimic nici la anul, noi vom fi prezenti, poate chiar cu un badge de foto sa nu ma chinui de la 30m de scena, dar cred ca gasiti cateva imagini (cat de cat) reusite in galeria de mai jos.

Pentru toate fotografiile clcik aici si sunteti in albumul Picasa.

Summer Well 2015 – a festival like a Holiday

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.