4PSA asigura integritatea si confidentialitatea apelurilor de voce si video cu VoipNow Mobile 2.0


4psajpg               4PSA a lansat VoipNow Mobile 2.0, noua versiune a aplicatiei pentru iOS a platformei de comunicatii VoipNow. Aplicatia a fost creata pentru furnizorii de servicii care se adreseaza companiilor mici si mijlocii dornice sa le ofere angajatilor acces securizat la solutii de tip business PBX si comunicatii unificate, accelerand astfel mobilitatea si productivitatea acestora.

VoipNow Mobile simplifica procesele de tip BYOD (Bring your own device). Angajatii pot accesa reteaua de comunicatii a companiei in mai putin de 2 minute, folosind telefoanele mobile si tabletele personale bazate pe sistemul de operare iOS. Cea mai recenta versiune a aplicatiei VoipNow Mobile permite apeluri video si voce la o calitate foarte buna, in conditii optime de securitate. „Criptarea datelor online este extrem de importanta, insa de cele mai multe ori sunt neglijate aspecte ca integritatea si confidentialitatea apelurilor. VoipNow Mobile ofera informatii in timp real cu privire la securitatea fiecarui apel, iar companiile pot decide sa nu permita convorbiri telefonice care nu respecta procesul de autentificare si de criptare a datelor”, a afirmat Elena Cârstoiu, COO 4PSA.

VoipNow Mobile 2.0 le permite utilizatorilor sa primeasca si sa initieze apeluri de tip voce la o calitate foarte buna, inclusiv in retelele wireless cu semnal slab. In urma testelor, apelurile voce isi pastreaza calitatea chiar si in retelele care inregistreaza pierderi de pachete de pâna la 30%. Apelurile video sunt la rândul lor criptate si au calitate ridicata, inclusiv in retetele 3G.

VoipNow Mobile este o solutie BYOD care le permite angajatilor sa lucreze eficient si independent, fara ca organizatiile sa faca investitii in infrastructura. „Cu VoipNow Mobile, companiile nu mai au motive sa investeasca in achizitia, instalarea, configurarea, mentenanta si monitorizarea telefoanelor de birou. Utilizatorii isi pot instala aplicatia chiar pe telefoanele smart personale. Aplicatia are un design intuitiv si un proces de configurare automat, care nu presupune nicio pregatire prealabila”, a adaugat doamna Cârstoiu.
Furnizorii de servicii pot oferi aplicatia VoipNow Mobile inscriindu-se in programul Service Provider. Operatorii pot alege varianta whitelabel, iar utilizatorii pot descarca aplicatia gratuit din Apple Store. Instalarea aplicatiei dureaza mai putin de trei minute si nu necesita documentatie sau instruire suplimentara.

30 iulie 2015, Bucuresti – 4PSA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.