Campionul mondial Manuel Neuer promoveaza Sony a6000, camera foto cu cea mai rapida focalizare din lume


Alpha_6000_Neuer-Fokus    Sony este lider de piata in Germania pe nisa aparatelor foto compacte (CSC), insa planurile companiei vizeaza cresterea cotei de piata.

In acest context, campionul mondial Manuel Neuer apare intr-o campanie TV cu reclame de 20 si 30 de secunde la televiziunile germane, unde promoveaza Sony α6000, camera foto cu cea mai rapida focalizare din lume.

Campania numita ”Neuer Fokus” foloseste un joc de cuvinte, traducerea titlului sau fiind ”Focus Nou”, si face o paralela intre cel mai rapid portar si cea mai rapida camera foto compacta din lume. In spotul publicitar, Manuel Neuer foloseste o camera foto α6000 pentru a imortaliza propria parada din ultimele minute ale unui meci.

Campania online a inceput deja, iar reclama in versiune extinsa (100 de secunde) si scurta (30 de secunde) este disponibila pe site-ul Sony Germania si pe canalul de YouTube Sony Europa.

Neuer isi va folosi nu doar imaginea in spotul publicitar, ci si pagina de Facebook cu 8 milioane de fani pentru a prezenta fanilor performantul aparat foto in cadrul campaniei, folosind hashtag-ul #NeuerFokus.

Campania reprezinta un pas important pentru Sony in Germania, la nivel de business. In timp ce segmentul de piata al camerelor foto compacte high end se bucura de o crestere rapida, piata DSLR-urilor continua sa se comprime. Aceasta dinamica va intari pozitia Sony pe piata camerelor foto cu obiective interschimbabile.

Campania nu evidentiaza doar focalizarea extrem de rapida, de doar 0,06 secunde a Sony α6000, ci si dimensiunile reduse ale aparatului foto si calitatea materialelor, ceea ce o face ideala pentru orice tip de fotograf.

α6000 dispune de un senzor Exmor™ APS HD CMOS de 24.3MP si de un vizor OLED Tru-Finder™ pentru control manual.


Bucuresti, Romania – 8 iunie 2015 – Sony

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.