Telekom Romania lanseaza LocalHub.ro, o platforma de tip One Stop Shop pentru afacerile mici si mijlocii


Lansare LocalHub.ro

  • Portalul LocalHub.ro va reuni, inca de la inceput, 400.000 de afaceri mici si mijlocii din toata tara, acoperind toate domeniile de activitate;
  • Prin intermediul platformei, afacerile vor avea posibilitatea sa ofere informatii detaliate despre domeniul lor de activitate, propriul website, programul de lucru si datele de contact, in cadrul paginilor dedicate;
  • LocalHub.roofera firmelor, totodata, oportunitatea de a-si consolida prezenta online pentru afacerea lor, prin solutii integrate, care includ crearea unui website si campanii Google AdWords si Facebook.

 

 

Telekom Romania anunta lansarea LocalHub.ro, noua platforma online de tip One Stop Shop, care pune la dispozitia utilizatorilor un instrument practic si eficient prin care acestia pot gasi informatii relevante si actualizate despre firme si activitatea acestora. In cadrul platformei sunt prezentate, inca de la lansare, peste 400.000 de firme din toata tara si din toate domeniile de activitate.

LocalHub.ro ofera reprezentantilor firmelor posibilitatea de a-si consolida prezenta online pentru afacerea lor, prin crearea unei pagini personalizate in cadrul portalului, care sa reuneasca informatii complete si detaliate despre activitatea firmei si despre produsele si serviciile pe care le ofera consumatorilor.

Site-ul dispune, de asemenea, de o versiune optimizata pentru mobil, in acord cu noile obiceiuri de consum ale utilizatorilor, care acceseaza din ce in ce mai mult Internetul de pe telefonul mobil. Potrivit ultimelor statistici, traficul de pe dispozitive mobile reprezinta aproximativ 10% din traficul total de Internet.

“Mai mult de 50% din firmele mici si mijlocii din Romania nu au o prezenta relevanta in online. Prin lansarea LocalHub.ro, am dorit sa venim in intampinarea acestei nevoi si sa aducem firmele acolo unde sunt deja clientii lor: in mediul online. Lansarea de astazi este doar primul pas al proiectului, urmand sa dezvoltam produsul pe parcursul acestui an si sa integram in aceasta platforma mai multe solutii din zona online. In acelasi timp, este o premiera la nivelul Grupului Deutsche Telekom, un proiect inovator de tip One Stop Shop, prin care ne propunem sa devenim primul partener integrat de servicii online si offline, atat pentru consumatori, cat si pentru afaceri”, a spus Alina Cazacu, Senior Manager Non Core E-activities Telekom Romania.

Reprezentantii firmelor listate pe platforma pot revendica drepturile de administrare a paginii dedicate afacerii lor si pot completa informatii relevante pentru utilizatori. Fiecare afacere poate avea o descriere personalizata, care sa informeze utilizatorii cu privire la produsele si serviciile oferite, poate publica link-uri catre propriul website, programul de lucru, precum si datele de contact.

La randul lor, utilizatorii portalului se pot informa cu privire la companiile listate si sunt invitati sa sugereze serviciile si produsele pe care le-au incercat sau pe care le recomanda.

In cadrul portalului LocalHub.ro, cei care detin o afacere au la dispozitie solutii integrate, prin care isi pot consolida prezenta online pentru afacerea lor, care includ realizarea de website-uri personalizate si promovarea prin campanii online, prin Google AdWords sau Facebook.

2 Iunie 2015, Bucuresti  – Telekom Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.