LG lanseaza noua gama de televizoare OLED si Prime UltraHD in Romania


C18G6249In urma succesului inregistrat de gama de televizoare LG din 2014, LG Electronics (LG) lanseaza pe piata din Romania noua gama de televizoare OLED si Prime UltraHD, care include atat modele de televizoare cu ecran plat, cat si curbat, cu dimensiuni care variaza intre 40 si 65 de inci. Televizoarele LG continua sa se diferentieze in clasa lor si sa se pozitioneze premium, oferind consumatorilor o experienta de vizionare cu totul noua, sustinuta de calitatea imaginii de un negru intens si de culori perfecte.

 

In cadrul evenimentului de lansare a fost prezentat si cel mai mare televizor Ultra HD din Romania. Modelul 98UB980V dispune de o diagonala de 98 inci, respectiv 249 cm.

Cu ajutorul tehnologiilor 4K Upscaler si IPS 4K integrate, televizorul LG 98UB980V ofera o imagine reala, bogata in detalii, foarte aproape de ceea ce vedem cu ochiul liber.

C18G6259

 

“Noua gama extinsa de televizoare OLED si Ultra HD este rezultatul eforturilor permanente ale companiei noastre de a raspunde tuturor cerintelor consumatorilor in materie de calitate, atat pe plan vizual, cat si audio”, a declarat Bumseop Lee, presedinte al LG Electronics Romania. “Mai mult, ne angajam sa transformam experienta oferita de televizoarele smart cu ajutorul webOS 2.0, care, sub deviza “Sa facem televizorul din nou simplu”, reprezinta un pas decisiv in directia simplificarii interfetei de utilizare, cu scopul de a deveni accesibila pentru toata lumea.”

 

Televizoarele OLED Paper Slim cu ecran curbat

 

Modelul OLED LG EC9300, disponibil in doua dimensiuni ale diagonalei, de 55 si 65 de inci, dispune de un profil foarte subtire, Paper Slim, rezolutie Full HD si utilizeaza tehnologia WRGB, patentata de LG. Aceasta structura de pixeli adauga un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realista a culorilor. Acest televizor incorporeaza caracteristici care asigura o redare a imaginilor cu negru intens si culori perfecte, si un raport de contrast infinit. Conceptul de design al acestui televizor, Paper Slim, ii ofera acestuia un aspect elegant si permite o imersiune perfecta a spectatorilor. Mai mult, marginile minimaliste ale ecranului si forma curbata a acestuia permit televizorului Curved OLED sa se integreze perfect in orice fel de design interior.

C18G6294

Televizorul LG OLED EC9300 dispune de un sistem audio ULTRA Surround care genereaza un sunet patrunzator, contribuind astfel la imbunatatirea imersiunii. Mai mult, sistemul LG Smart Sound Mode analizeaza continutul rulat pe televizor si aplica automat cele mai bune preferinte de sunet.

 

Televizoarele Prime Ultra HD – divertisment 4K la alt nivel

LG a prezentat in premiera in Romania televizoare Prime Ultra HD de top. Modelul UF 9500, disponibil cu diagonale de 55 si 65 de inci, dispune de cele mai avansate functii LG si ofera imagini 4K exceptionale cu ajutorul panoului IPS 4K. Tehnologia LG ColorPrime utilizeaza tot spectrul de culori pentru a genera o gama larga de nunate si tente, rezultand intr-un realism si acuratete a culorilor imbunatatite. Mai mult, ecranul IPS 4K ofera un raport de contrast extraordinar, astfel incat imaginile vor prinde cu adevarat viata.

Pentru a oferi o calitate a imaginii cat mai aproape de perfectiune, televizoarele Prime Ultra HD dispun si de alte tehnologii avansate LG, cum ar fi Prime Master Engine, care optimizeaza automat preferintele de afisare ale televizorului sau sofisticatul algoritm LG 4K Upscaler, care afiseaza continutul SD, HD si Full HD la calitate Ultra HD.

C18G6339

Conceptul de design ULTRA Slim al modelului UF9500 permite acestuia sa dispuna de un profil foarte subtire, de numai 8,5 mm in cel mai subtire punct. Mai mult, design-ul CINEMA SCREEN si standul Auditorium completeaza perfect aspectul elegant al televizorului.

 

Modelul UF8500 dispune de o gama variata de dimensiuni, de 49, 55, 60 si 65 de inci, precum si de tehnologii LG de ultima ora. Tehnologia ULTRA Luminance analizeaza in permanenta punctele cele mai luminoase si mai intunecate ale continutului afisat cu scopul de a imbunatati luminozitatea si rezolutia. Ca si modelul UF9500, si acesta dispune de un panou IPS 4K care garanteaza culori clare si naturale si unghiuri largi de vizualizare.

 

Sistemul audio ULTRA Surround, implementat in parteneriat cu producatorul de sisteme audio premium Harman/Kardon scoate perfect in evidenta claritatea si calitatea sunetului. Software-ul si componentele sistemului genereaza o experienta sonora fara cusur si un sunet frontal bogat si patrunzator.

 

Modelul Ultra HD TV UF6700 ofera rezolutie 4K si un aspect modern pentru o gama foarte variata de dimensiuni (40, 43, 49, 55, 60 si 65 de inci) la un pret accesibil. Acest model ofera un sunet de calitate datorita avansatului sistem Virtual Surround, precum si tehnologia 4K Upscaler.

C18G6326

Televizoarele LG LCD cu tehnologie LED si webOS 2.0

 

Modelul de televizor LF6300 de la LG ofera functii inovative cu scopul de a imbunatati experienta de utilizare, precum si panelul avansat de tip IPS, intr-o gama variata de dimensiuni (32, 40, 43, 49, 55, 60 si 65 de inci). In centrul acestei experiente de utilizare intuitive se afla noul sistem de operare de la LG, webOS 2.0. In plus, aceste modele sunt compatibile cu noua telecomanda Magic Remote, care contribuie la cea mai buna experienta Smart TV.

Swarovski OLED TV

 Impreuna cu noua gama de televizoare LG 2015 va fi prezentat si televizorul curbat OLED LG cu cristale Swarovski. Realizat impreuna cu faimosul producator austriac de cristale, acest televizor reprezinta imbinarea perfecta intre culorile perfecte oferite de catre tehnologia OLED si cristalele de calitate Swarovski.

webOS 2.0

Platforma webOS 2.0, cea mai recenta versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentata de LG, este prezenta pe majoritatea modelelor din gama de televizoare LG 2015. Sistemul de operare webOS 2.0 LG ofera o experienta simpla si intuitiva, cu o interfata de utilizator imbunatatita si o serie de caracteristici impresionante. Platforma reuseste sa duca simplitatea si confortul la un nivel cu totul nou, cu timpul redus la pornirea dispozitivului si, de asemenea, permite utilizatorilor sa optimizeze meniul de pe bara Launcher, ceea ce fac mai usoare ca niciodata adaugarea si stergerea aplicatiilor preferate.

Bucuresti, 2 aprilie 2015 – LG Electronics Romania

One response to “LG lanseaza noua gama de televizoare OLED si Prime UltraHD in Romania

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.