Promotie speciala 109 euro Bucuresti – Amsterdam si retur cu ocazia implinirii a 50 de ani de la primul zbor KLM pe ruta Amsterdam – Bucuresti


KLM 31.03 3             KLM sarbatoreste astazi 50 de ani de la lansarea primului zbor pe ruta Amsterdam – Bucuresti, efectuat pe 31 Martie 1965. Cu aceasta ocazie, compania aeriana a pregatit o serie intreaga de surprize dulci si cadouri promotionale pasagerilor care calatoresc astazi cu KLM, dar si o oferta speciala de pret pe ruta aniversara: Bucuresti – Amsterdam de la 109 euro.

Surprize dulci si cadouri promotionale la Aeroportul Otopeni

Pasagerii care au zburat astazi pe ruta Bucuresti – Amsterdam din Aeroportul Otopeni au primit inainte de imbarcare surprize dulci si cadouri personalizate, ocazie cu care KLM a anuntat sarbatorirea a 50 de ani de la primul zbor pe aceasta ruta.

KLM 31.0350 de ani de la primul zbor. 50 euro reducere la pretul biletului Amsterdam – Bucuresti

Pe langa evenimentul din aeroport, KLM a pregatit si o oferta de pret pentru biletele de avion pe ruta Amsterdam – Bucuresti: 109 euro biletul de avion dus-intors, cu toate taxele incluse. Promotia este valabila incepand de astazi si pana pe 2 aprilie, cu posibilitatea de calatorie intre 20 aprilie – 31 mai 2015. Rezervarile se pot face pe site-ul www.klm.ro sau la agentiile de turism.

KLM, cea mai veche companie aeriana care opereaza sub acelasi nume

KLM a sarbatorit anul trecut in octombrie, 95 de ani de activitate, fiind cea mai veche companie aeriana care opereaza sub acelasi nume inca de la inceput. Compania a fost fondata in 1919 pe 7 octombrie de catre Albert Plesma. Din anul 1970 uniformele echipajului de zbor au aceeasi culoare, design-ul fiind schimbat in 2010 de catre Mart Visser. Primul zbor KLM a avut loc la 17 mai 1920, iar primul pilot KLM a fost Jerry Shaw care a zburat de la aeroportul Croydon, Londra spre Amsterdam si a transportat doi jurnalisti britanici. In prezent, KLM transporta pasageri si marfa in peste 90 de destinatii din intreaga lume.

KLM 31.03 2KLM – cea mai punctuala si cea mai sigura companie aeriana, in anul 2014

KLM a fost in 2014 cea mai punctuala companie aeriana din lume, conform site-ului FlightStats.com. Peste 88% dintre zborurile KLM au decolat si aterizat la timp.

Totodata, KLM a fost declarata cea mai sigura companie aeriana din Europa in anul 2014, de catre centrul german de evaluare a companiilor aeriene, JACDEC.

Bucuresti, 31 martie 2015 – KLM Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.