E-value International, un nou jucator pe piata serviciilor de tip Contact Center din Romania


E-Value

  • E-value International S.A. isi lanseaza operatiunile in Romania

  • E-value International S.A. beneficiaza de experienta de peste 15 ani a companiei mama COSMOTE e-value S.A. pe piata centrelor de intermediere telefonica de tip Contact Center

  • Peste 800 de locuri de munca create in 2015, in Romania

  • Parteneriat cu Telekom Romania pentru proiecte majore de servicii de relatii cu clientii

E-value International S.A., unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de intermediere telefonica de tip Contact Center din sud-estul Europei, isi lanseaza operatiunile in Romania.

Compania ofera un portofoliu de servicii complete de tip Contact Center, 24/7, de la servicii de relatii cu clientii si de asistenta tehnica, pana la solutii de retentie a clientilor si de vanzari. in calitate de partener, compania vine in sprijinul nevoilor strategice ale clientilor sai si contribuie la atingerea obiectivelor acestora de relationare cu consumatorii.

E-value International S.A., membra a OTE Group si Deutsche Telekom, are sediul in Bucuresti si urmeaza modelul de succes al companiei mama COSMOTE e-value S.A., beneficiind de experienta de peste 15 ani a acesteia. Activitatea companiei se desfasoara in prezent pe o suprafata de 1.900 de metri patrati si include 320 de statii de lucru si o infrastructura tehnologica avansata. in al doilea trimestru al anului 2015, va fi infiintat un al doilea sediu, la Brasov, care va cuprinde alte 300 de statii de lucru si va permite extinderea operatiunilor, pentru a raspunde cerintelor pentru proiectele regionale si internationale.

Compania furnizeaza deja servicii catre Telekom Romania Mobile Communications, membra a Grupului OTE, in urma unui parteneriat incheiat cu scopul de a dezvolta proiecte majore de servicii de relatii cu clientii si de vanzari in beneficiul operatorului de telecomunicatii. Colaborarea va fi extinsa in urmatoarele luni si va viza si alte proiecte ale Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, precum si ale Deutsche Telekom, atat in zona de servicii inbound, cat si outbound.

in plus, prin vasta sa experienta in deservirea unor clienti provenind din domenii diverse, cu nevoi diferite in ceea ce priveste relationarea cu consumatorii, E-value International S.A. este pregatita sa se adreseze si altor piete din Romania, dar si pietelor internationale, pentru a dezvolta parteneriate competitive alaturi de companii si institutii care au nevoie de servicii performante de tip Contact Center. 

26 Martie 2015, Bucuresti – E-value International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.