Peste 700 de oportunitati pentru profesionistii de maine de la 18 companii de top: Stagii pe Bune aduce la Bucuresti Bitdefender, Adobe, Amazon si multe alte companii de succes


Foto_StagiiPeBune_IIPe 21 martie, 18 companii de top le vor prezenta studentilor peste 700 de oferte de stagii pe care acestia le pot urma pentru a-si dezvolta aptitudinile profesionale. Evenimentul se va desfasura la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Oportunitatile profesionale prezentate sunt predominant in Bucuresti, dar vor fi prezentate si oferte interesante de la companii din Iasi si chiar din Sofia. Prezentarile vor fi facute de ingineri si manageri care vor avea misiunea sa explice studentilor cat mai clar proiectele pe care vor lucra si ce activitati vor desfasura in timpul stagiului.

Companiile prezente la eveniment sunt Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1and1, Advahoo, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.

”Credem ca este foarte important pentru un student sa-si aleaga un stagiu potrivit, care sa-l ajute sa se dezvolte in domeniul in care isi doreste sa lucreze in continuare. Anii trecuti studentii aplicau la cat mai multe stagii pe platforma stagiipebune.ro si mergeau la prima companie care le facea o oferta. Cresterea ofertei de stagii face posibil ca studentii sa-si aleaga domeniile care ii atrag si in care vor lucra cu placere, acest lucru aducand avantaje clare atat companiilor care vor beneficia de studenti motivati sa invete, cat si studentilor care se vor dezvolta profesional sub indrumarea potrivita”, a declarat Vlad Posea, project manager ”Stagii pe bune”.

Prezentarile companiilor se vor desfasura in paralel in doua din amfiteatrele facultatii intre 9.30 si 14.30. Discutiile informale vor avea loc in holul facultatii facilitate de cafea, pizza si alte surprize venite din partea organizatorilor.

Inscrierea in programul “Stagii pe Bune” se efectueaza pe site-ul www.stagiipebune.ro si este gratuita atat pentru studentii si masteranzii care doresc sa urmeze un stagiu, cat si pentru companiile ce ofera pozitii de stagiu. Persoanele dornice sa participe la eveniment sunt rugate sa se inscrie aici.

Programul Stagii pe Bune este organizat de Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C (ASPI) cu sprijinul ANIS.

Parteneri: Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1and1, Advahoo, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.

Parteneri media: Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software, alexradescu.ro, bazavan.ro, cariereonline.ro, computerblog.ro, cristianchinabirta.ro, cristianflorea.ro, femei-in-afaceri.ro, gadget.ro, gadgetrends.ro, subiectiv.ro, victorkapra.ro, ziare.com, z0ltan77.com, Romanian Startups.

17 martie 2015, Bucuresti – Stagii pe Bune

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.