3 gadgeturi interesante la standul Asus de la MWC: Zenfone 2, ZenWatch-ul si Zenfone Zoom


DSCF4564            Una din primele opriri in fuga din prima zi printre standurile de la MWC a fost la standul Asus. Sigur si pentru ca era foarte strategic situat in hala 2 fix unde aveam noi treaba la Ericsson, dar si pentru ca doream sa vad cele 3 noutati prezentate la CES si pe care abia asteptam sa le butonez.

Standul, nu foarte mare drept era plin de vizitatori, dar am avut noroc ca am dat de Ciprian Donciu Country Manager Asus Romania asa ca am beneficiat de un tur  VIP cu toate detaliile importante despre produse.


DSC00334DSC00332DSC00296 Am inceput cu Zenfone 2 care e un smartphone de top in ciuda pretului de produs midrange. Varianta mai puternica ZE551  vine cu un capac lucios foarte asemanator cu metalul, si cu 4gb de RAM! Da ati citit bine e primul smartphone de care stiu eu cu 4Gb de RAM si asta la Android inseamna mult! Nici in rest n-are de ce sa se rusineze vine cu Intel Atom Z380 pe 64 de biti tactat la 2.33 GHz! si alaturi de un GPU PowerVR G6430, e un mic calculator.
Sigur n-am reusit in cateva minute sa-l pun iin dificultate, poate cand ajunge la teste 😉

DSC00299Displayul de 5,5” ful HD e frumos cu culori vii, si parea sa aiba si contrast si luminozitate buna, dar astea le vezi cand il ai cu tine si te plimbi pe afara cu el 😉

Versiune mai ieftina (ZE 550) vine cu o husa tip flip cover circle chiar misto.

Ce m-a mai surprins era camera de 13 Mpx-eli care a primit un soft excelent si mod de low light impresionant, au si avut o mica cutie de teste unde puteai compara cu dispozitivul tau, cum face foto in conditii de lumina foarte slaba. Vine cu o baterie de 3.000 mAh-eri care ar trebui sa-i confere o autonomie buna de peste o zi chiar si cu utlizare intensiva.

Am inteles ca sunt sanse mari ca in aprox. o luna sa ajunga si pe la noi, chiar il astept cu interes 😉

DSC00293 DSC00295 DSC00294

Recunosc nu sunt mare fan de smartwatchuri in ciuda faptului ca-s tare la moda acum, dar sunt 3 modele/producatori care imi plac, da ati ghicit unul e Moto 360-ul, celalalt e noul LG Watch Urban si acest ZenWatch. Da una din astea 3 as purta, arata a ceas adevarat, si in cazul ZenWatch-ului avem o curea de piele chiar eleganta.

Are interfata personalizabila e ralizat in colaborare cu Google (Android Wear) si cu anumite setari bateria poate duce si 2 zile.

De testat si asta! 😉

DSC00346 DSC00343Stiti ca sunt mare fan al pozelor facute cu telefoane mobile, si da pentru mine e important sa se descurce bine si la capitolul asta, si chiar si cele cu camera excelenta au un neajuns cateodata ar fi bin eun mic zoom.

Ei bine exact asta are Zenfone Zoom-ul. Sigur are si Samsung Galaxy K Zoom-ul, dar acela e mai mult un hibrid, acolo camera e proeminenta si mai greu incape in buzunar. Aici in schimb avem un design elegant si camera cu zoom optic de 3x iese doar foarte putin in afara si pe langa zoom-ul optic vine si cu autofocus ajutat de laser si stabilizare optica, deci cred ca ar iesi imagini frumoase cu el.

In rest are specificatiile lui Zenfone 2. Sper sa ajunga si el pe la noi, sigur il plimbam un pic 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.