Ericsson lanseaza solutii de securitate a datelor


DSC00305Valorificandu-si prezenta internationala si parteneriatul cu Guardtime, Ericsson construieste o noua linie de business care vizeaza companii multinationale mari, institutii guvernamentale si furnizorii de infrastructura critica

  • Noua oferta le va oferi clientilor un nou mod de a aborda securitatea cibernetica prin verificarea continua, in timp real, a integritatii datelor, sistemului si retelei

Ericsson a anuntat introducerea unei oferte de solutii de securitate a datelor realizata in baza parteneriatului cu Guardtime, o companie din Estonia. Solutiile vor contribui la securizarea datelor si a bunurilor digitale ale clientilor, simplificand continuitatea activitatii, si va asigura un plus de control si fiabilitate pentru aplicatiile machine-to-machine specifice Societatii Permanent Conectate.

Noua gama de solutii le asigura clientilor o abordare unica, foarte usor scalabila pentru a-si asigura integritatea sistemelor. Avand la baza infrastructura Ericsson globala de generare si verificare a semnaturii datelor, solutia garanteaza atat integritatea datelor intr-un moment specific, cat si originea lor.

Daniel Ehrenstrahle, Head of Strategy & Portfolio Management, Business Unit Cloud and IP, Ericsson, a declarat: „In Societatea Permanent Conectata, datele reprezinta unele dintre cele mai valoroase bunuri. Ele sunt vitale atat pentru desfasurarea eficienta a operatiunilor interne, cat si pentru crearea unor avantaje competitive prin insight-uri de piata mai bune. De aceea, este foarte important pentru companii sa poata avea incredere in integritatea sistemelor, retelelor si a datelor pe baza carora isi iau deciziile. In conditiile in care numarul de dispozitive conectate creste exponential, iar cantitatea de date generate de masini explodeaza, companiile cauta tot mai des solutii scalabile de securitate, care sa le intareasca abilitatea lor de a detecta, a rezista si a se recupera in urma unor atacuri cibernetice.”

Portofoliul Ericsson Data-Centric Security asigura o infrastructura globala de securitate bazata pe tehnologia KSI dezvoltata de Guardtime. Acesta include mai multe solutii: Ericsson Cybersecurity, Ericsson Big Data Regulatory Compliance, Ericsson Industrial Infrastructure Assurance si Ericsson Internet of Things Security.

5 Martie 2015 – Ericsson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.