De „Ziua sigurantei pe Internet” verificati securitatea contului Google


  

Cautari Google Romania

Astazi este ”Ziua sigurantei pe internet”. Google invita toti utilizatorii sa aloce doua minute si sa verifice securitatea contului. Verificarea securitatii este un mod rapid de a revizui si controla setarile de securitate ale contului Google, pentru a asigura maximum de protectie al acestuia.

Mai jos sunt cateva dintre cele mai importante elemente si actiuni ale verificarii securitatii contului.

    • Informatii pentru recuperarea contului: Adaugati un numar de telefon. Acest lucru ajuta Google in cazul in care nu mai puteti accesa contul. Google utilizeaza numarul de telefon doar pentru a proteja contul utilizatorului, in afara cazului in care utilizatorul a mentionat si alte scopuri.
    • Activitatea recenta: Aceasta este o verificarea rapida a autentificarilor pe contul Google. Daca utilizatorul observa o activitate dintr-un loc sau dispozitiv pe care nu le recunoaste, este recomandat sa-si schimbe parola imediat.
    • Permisiunile contului: La contul Google pot fi conectate diverse aplicatii, pagini web, dispozitive. Utilizatorii sunt invitati sa le treaca in revista si sa verifice daca au incredere si le folosesc pe toate. Pot gasi si elimina telefoane vechi sau aplicatii de demult, pe care nu le mai utilizeaza.

    Securitatea a fost intotdeauna o prioritate pentru Google. Tehnologia „Navigare sigura” identifica site-urile web nesigure si instiinteaza utilizatorii inainte de vizitarea lor. Peste 1 miliard de utilizatori de Chrome, Firefox si Safari sunt protejati astfel in fiecare zi. „Verificarea in doi pasi” adauga un nivel suplimentar de securitate contului Google, dincolo de parola. Este precum o iala in plus la usa contului Google. Mai mult, echipa de cercetare a Google publica cu regularitate noi descoperiri referitoare la activitatea online suspecta, precum Ghid despre atacurile la adresa contului de Gmail, astfel incat utilizatorii sa fie bine informati.

    10 februarie 2015, Bucuresti – Google Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.