Internet 4G rapid cu Allview V1 Viper i 4G


V1 Viper i 4G (1)                  Allview isi extinde portofoliul de device-uri 4G prin lansarea smartphone-ului Dual SIM V1 Viper i 4G. Device-ul este cel mai accesibil smartphone Dual SIM de pe piata din Romania, ce ofera conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Acesta se remarca prin procesorul in 4 nuclee, memoria RAM de 1 GB, display-ul IPS de 4,7” si camerele cu rezolutii de 5MP si 2MP.

Suntem incantati sa prezentam V1 Viper i 4G, smartphone de buget care ofera functii de ultima ora la un pret accesibil. Telefonul cu display generos suporta conexiune 4G pe ambele SIM-uri, alternativ, cu posibilitatea de a comuta intre acestea rapid si usor.”, a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticila.

V1 Viper i 4G (2)

Allview V1 Viper i 4G are un display de 4,7” cu rezolutie 854×480 pixeli, protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi. Cu un sistem de operare Android™ 4.4.2, KitKat® si cu un procesor Quad Core ce mareste viteza de procesare, device-ul va face fata oricaror situatii. Memoria RAM este de 1 GB, iar cea Flash de 8 GB poate fi extinsa prin atasarea unui card microSD de pana la 32GB, astfel incat toate documentele necesare si fisierele audio sa poata fi stocate pe telefon.

Pentru imortalizarea in fotografii a momentelor speciale, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto de 5MP, respectiv 2MP. Camera principala cu Autofocus si LED Flash inregistreaza clipuri video la rezolutie Full HD si dispune de numeroase functii utile si interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser, panoramic si HDR.

Experienta momentelor de divertisment este intregita de functia Wi-Fi display care, impreuna cu un dongle Smart2View, permite vizualizarea pe televizor a continutului smartphone-ului. V1 Viper i 4G dispune si de sistem DTS (Digital True Surround) si Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid.

Smartphone-ul V1 Viper i 4G este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda la pretul de 649 lei.

Brasov, 12 ianuarie 2015 – Allview Mobile Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.