Panasonic a prezentat LUMIX FT30, un aparat foto durabil, perfect pentru aventurieri


148_FT30_TS30r_frontPanasonic a lansat la CES 2015 modelul LUMIX FT30, o noua achizitie in seria sa de aparate foto compacte, rezistente la apa, ger, socuri si praf. Aparatul conceput pentru aventurieri, ofera o calitate excelenta a imaginii, performanta exceptionala si rezistenta deosebita in conditii naturale foarte dure.

 

Constructie robusta la superlativ, pentru mari aventurieri

Panasonic LUMIX FT30 este construit astfel incât sa reziste si sa functioneze fara probleme in orice fel de conditii in care va aflati. Este rezistent la apa (pana la 8 m adâncime), rezistent la soc (cadere de la o inaltime de 1,5 m), rezistent la ger (pana la – 10 ℃) si, de asemenea, rezistent la praf. Acest lucru face din LUMIX FT30 un aparat foto ideal la camping, scufundare, surfing, drumetii pe munte sau la schi.

148_FT30_TS30d_front

Calitate excelenta a imaginii, indiferent unde sunteti

In afara de constructia rezistenta, LUMIX FT30 ofera si o calitate excelenta a fotografiei, oriunde va va duce aventura. Meritul pentru aceasta il are, printre altele, obiectivul superangular de 25mm, LUMIX DC Vario, cu zoom optic 4x.

 

Iubitorii de scufundari si snorkeling vor pretui modul avansat subacvatic de reproducere a nuantelor de rosu, compensand pierderea acestora determinata de filmarea subacvatica. Sub apa va fi extrem de utila si functia noua Torch Light, adica de iluminare eficienta a zonelor intunecate, la distanta mai mare. Aceasta imbunatateste semnificativ calitatea inregistrarii video a scenelor mai indepartate.

148_FT30_TS30a_front

Preluati controlul asupra fotografiei cu optiuni creative, in orice situatie

LUMIX FT30 permite folosirea unei serii intregi de moduri automate si manuale, datorita carora puteti sa dati frau liber ideilor dvs. creative, in orice situatie, iar pe display-ul LCD cu diagonala de 6,9 cm(2,7 inch) scena va fi intotdeauna vizibila bine.

 

In plus, aparatul pune la dispozitie o serie intreaga de functii automate pentru utilizatorii mai putin experimentati sau pentru situatiile in care nu este timp suficient pentru setari manuale. Functia Panorama creativa permite crearea de imagini panoramice pe orizontala sau pe verticala, in timp ce Controlul Creativ si Retusul creativ ofera un total de 12 filtre si efecte pentru fiecare situatie fotografica in parte[1].

Datorita functiei de fotografiere Time-lapse, puteti sa realizati secvente atat de indragite de flori inflorind sau nori in miscare rapida.

148_FT30_TS30k_slant

LUMIX FT30 – date tehnice:

  • Rezistent la apa (pana la 8 m adancime), rezistent la soc (cadere de la o inaltime de 1,5m), rezistent la ger (pana la – 10 C0), rezistent la praf.
  • Zoom optic 4x si unghi larg de 25 mm
  • Senzor cu rezolutie de 16,1 MP
  • Oferta extinsa de functii si moduri fotografice (de ex. regim subacvatic avansat, mod inteligent auto (iA), panorama creativa, control creativ, retus creativ, fotografiere in secvente etc.)
  • Display LCD inteligent de 6,9 cm(2,7 inch)

 

[1] Retro, Concept expresiv(Expressive), Dominația luminii(High Key), Dominația umbrei(Low Key), Sepia, Executie dinamica monocroma(Dynamic Monochrome), Executie artistica(Impressive Art), Dinamica accentuata(High Dynamic), Efect de aparat foto ieftin(Toy Effect), Efectul de miniatura(Miniature Effect), Incrucisarea culorilor(Cross Process) şi Alegerea selectiva de culoare(One Point Colour)

Las Vegas, 5 ianuarie 2015 – Panasonic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.