Sony prezinta la CES noi tehnologii pentru o experienta audio exceptionala


Hi-Res AUDIO

  • Muzica se aude asa cum a fost inregistrata datorita tehnologiei High-Resolution Audio
  • Sunet pur si puternic in orice incapere din casa prin SongPal Link™       pentru auditii wireless in mai multe incaperi simultan
  • Calitate ridicata pentru sesiunile audio wireless cu codec-ul LDAC™
  • Gama variata de servicii de streaming audio prin Google Cast

 

La Consumer Electronics Show 2015, Sony prezinta o serie de tehnologii inovatoare care iti aduc acasa o experienta audio de exceptie.

 

Daca vrei sa asculti muzica acasa via Wi-Fi, poti folosi noua tehnologie SongPal Link pentru redare simultana in mai multe incaperi sau poti sa asculti in sistemul audio orice piesa stocata pe telefon sau tableta.

LDAC

Cu o rezolutie mai mare decat cea a fisierelor MP3 sau cea a CD-urilor, sunetul de inalta rezolutie pastreaza cele mai fine detalii ale fiecarei note muzicale, aducandu-te mai aproape de spirtul muzicii asa cum a fost inregistrata. Beneficiezi acum de o experienta audio wireless imbunatatita datorita codec-ului LDAC care permite transmiterea pachetelor de date de trei ori mai eficient decat prin conexiunea Bluetooth® standard.

 

Sony este partenerul de lansare al serviciului audio Google Cast, prezentat oficial la CES. Noul serviciu este o modalitate simpla si usoara de a te bucura de servicii de streaming audio inclusiv Pandora, Google Play Music, Deezer si altele direct pe sistemul audio de acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa lansezi comanda “cast” in aplicatia favorita pe sistemele de operare Android sau iOS si sa selectezi un difuzor sau un grup de difuzoare, incluzand modelele compatibile de bare de sunet, boxe wireless sau sistemele Home Cinema AV Sony.

SongPalLink

Tehnologia SongPal Link pentru redare in mai multe incaperi iti permite sa te bucuri de muzica preferata stocata pe smartphone sau pe PC in toata casa, datorita conexiunii Wi-Fi. Conexiunea Wi-Fi dual-band imbunatatita (2.4GHz/5GHz) ofera un semnal mai puternic, fara interferente pentru o auditie fluida si stabila, inclusiv pentru serviciile streaming compatibile, ca Google Play Music, Deezer si altele. Te bucuri de toate aceste servicii la cea mai buna calitate, imbunatatite pana aproape de Hi-Res Audio cu ajutorul tehnologiei Sony DSEE-HX™, pentru un sunet mai puternic si mai clar. Functia Smart Zone Management prioritizeaza in mod inteligent traficul in reteaua wireless, pentru auditii asa cum iti doresti[1]. Instalarea este foarte simpla, deoarece poti controla totul din smartphone sau tableta cu cea mai noua aplicatie Sony SongPal™ (pentru Android sau iOS).

 

Atunci cand vrei sa asculti muzica wireless prin Bluetooth nu trebuie sa accepti un rabat de la calitatea semnalului. Sony prezinta la CES o serie de dispozitive – de la bare de sunet si receptoare AV, la casti si difuzoare – compatibile cu noul codec LDAC. Pana acum, transmiterea prin Blueetooth pentru auditie a fisierelor audio de inalta rezolutie presupunea o compresie puternica a acestora, care se traducea in compromiterea sunetului redat. Insa codec-ul LDAC imbunatateste eficienta codarii, pentru un streaming audio de o calitate uimitoare de la dispozitive ca Sony Walkman® NWZ-ZX2 la dispozitive compatibile.

 

Noua gama de dispozitive audio Sony va fi disponibila in magazinele din Europa in lunile urmatoare.

[1] Pana la 10 produse, inclusiv unitatea centrala, pot fi incluse in SongPal Link

8 ianuarie 2015, Bucuresti – Sony Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.