Sony prezinta noile dispozitive portabile SmartWear la CES 2015 si anunta noi parteneriate


01_SmartWatch3_Stainless_Steel_SideSony Mobile Communications (“Sony Mobile”) – Sony a prezentat la CES 2015 noile produse, parteneri si experiente din gama SmartWear, aflata in permanenta evolutie. Printre ele se numara editia SmartWatch 3 din otel inoxidabil, noi colaborari Lifelog si dispozitive concept portabile, precum un prototip de headset impermeabil, cu multisenzor, de la Sony Corporation, creat pentru performanta optimizata si care ofera informatii in timp real pe parcursul alergarii.

 

“Abordarea noastra in ceea ce priveste tehnologia smart este bazata pe fundamentele oferirii unor experiente variate si aprofundate in utilizare, dar si multiple variante de produse atractive si functionale”, a declarat Kaz Tajima, Senior Vice President, Head of UX Creative Design and Planning la Sony Mobile Communications. “Extiderea functionalitatilor Lifelog, atat din punct de vedere a interfetei deschise API, cat si a viziunii noastre in ceea ce priveste noile concepte de dispozitive portabile, va permite partenerilor creativi integrarea propriilor aplicatii si servicii in platforma noastra, astfel oferind utilizatorilor nostri acces la cel mai bogat si variat ecosistem de dispozitive portabile.”01_SmartWatch3

Design pentru tehnologie modulara, cu SmartBand SWR10

 

Anul trecut, la CES, Sony a prezentat pentru prima data SmartBand SWR10 – un dispozitiv complet impermeabil¹, care poate fi purtat 24/7 (cu indice IP58), in ciuda portului microUSB descoperit. Un dispozitiv portabil usor si discret, care a beneficiat pentru prima data de abordarea modulara a Sony – conceptul “nucleu” independent – gratie careia tehnologia poate fi utilizata in diferite stiluri si culori, pentru a se adapta la propriul gust si personalitatea utilizatorului.

 

Pe parcursul ultimului an, Sony Mobile a lucrat alaturi de personalitati si branduri din lifestyle, moda si design pentru a explora echipamente personalizate, dezvoltand colectii Sony Smartwear marca Jack Vartanian, ALTEWAISOME si Ted Baker, alaturi de cel mai recent brand lifestyle pentru femei, renumitul ROXY.

02_SmartWatch3_Stainless_Steel_Back

O abordare creativ eleganta – SmartWatch 3, acum din otel inoxidabil

 

Dupa lansarea de toamna trecuta in parteneriat cu Google, Sony SmartWatch 3 este ultima generatie de smartwatch Sony.

 

Sony a dezvaluit editia din otel inoxidabil a SmartWatch 3, disponibil la nivel global incepand cu luna viitoare.

 

SmartWatch 3, din otel inoxidabil, imbina perfect aerul contemporan cu estetica fara varsta, pentru un look premium. Dispozitivul are un ecran transflectiv LCD de 1,6 inci si rezolutie de 320×320 pentru vizibilitate in lumina puternica a soarelui, este rezistent la apa2, cu un indice IP68 si se poate incarca prin intermediul unui port microUSB standard.

 

­

Pentru extinderea gamei de dispozitive portabile disponibile, Sony a dezvaluit un nou accesoriu pentru SmartWatch 3, care permite utilizatorilor sa personalizeze SmartWatch 3 cu oricare bratara de 24mm; acesta va fi disponibil in prima parte a anului 2015.

 

Chiar si fara smartphone-ul Android, SmartWatch 3 este un dispozitiv distractiv si util cu functionalitati impresionante in regim de functionare autonoma – cu fuctie de redare muzica, senzor inteligent si un senzor GPS unic incorporat.

 

Golfshot si iFit sunt doi dezvoltatori creatori de experiente pentru Android Wear, prin intermediul capabilitatilor inovative ale SmartWatch 3, utilizate atat pentru performanta pe terenul de golf, cat si pe pista de alergare. Incepand din ianuarie, fiecare utilizator de SmartWatch 3 va avea acces exclusiv la aplicatiile Golfshot si iFit3.

 

De asemenea, Sony a anuntat o noua colaborare cu Virgin Atlantic. Initativa comuna va explora zona SmartWear, cu scopul de a dezvolta solutii unice, destinate produselor Sony SmartWear. Acestea vor sustine activitatile zilnice si vor largi universul de experiente ale utilizatorilor Virgin Atlantic. Mai multe stiri vor urma in lunile viitoare.

 

Lifelog – inspiratie prin simplitate, pentru oricare utilizator de Android

 

Lifelog este aplicatia celebra Android, care poate fi descarcata din Google Play Store, dezvoltata pentru a-l ajuta pe utilizator in setarea unor obiective personale, in monitorizarea progresului acestora, care conduce catre o mai buna cunoastere de sine si alegeri mai constiente in ceea ce priveste sanatatea, divertismentul si altele.

 

Utilizatorii pot accesa acum Lifelog si prin browser, la lifelog.sonymobile.com. Aceasta este o noua interfata web care foloseste functionalitatea deschisa API si cele mai recente tehnologii HTML5, pentru o ampla experienta vizuala. Site-ul va functiona pe orice dimensiune de ecran, de la smartphone la tableta sau TV – prin simpla logare la contul Sony Entertainment Network4.

 

Aceasta evolutie reflecta strategia Sony de a aduce noi functionalitati si caracteristici aplicatiei Lifelog, pentru a pastra experientele cat mai actuale.

 

Noi experiente create prin integrarea de multiple aplicatii

 

Sony face echipa cu o varietate de aplicatii de lifestyle si sanatate, pentru ca utilizatorii sa poata obtina mai mult de la serviciile pe care le apreciaza deja si sa descopere altele noi, in completarea experientei SmartWear si Lifelog. In curand, Lifelog va face posibile:

 

  • Accesarea IFTTT pentru conexiuni intuitive intre Lifelog si aplicatiile preferate

 

  • Deprinderea de obisnuinte sanatoase cu Habit Monster si mai multe detalii despre utilizator prin intermediul Lifelog

 

  • Utilizarea Withings Smart Body Analyzer si a celorlalte dispozitive conectate, pentru monitorizarea greutatii, IMC (indicele masei corporale) si grasimea corporala, in cadrul Lifelog

 

“Lifelog ne inspira prin simplitate, iar primii nostri parteneri ne ajuta sa aducem acest lucru la viata intr-un mod nou”, a spus Yasuharu Nomura, Director of Experience Planning la Sony Mobile Communications. “Ca atare, am dezvoltat platforma Lifelog, avand la baza integrarea de multiple aplicatii, cu capabilitati care vor ajuta dezvoltatorii sa construiasca experiente noi si sa acceseze ecosistemul Sony ca niciodata pana acum. Urmeaza un an extrem de captivant.”

Single-Lens-Display-Module

Noi produse concept portabile si tehnologie bazata pe capacitatea multisenzor

 

In urma lansarii kitului de dezvoltare software, Sony Corporation pune la dispozitie aplicatii noi pentru prototipurile curente, SmartEyeglass Developer Edition, alaturi de un nou stil conceptual, SmartEyeglass Attach! – o lentila singulara cu afisaj, care se ataseaza de ochelarii obisnuiti, permitand dezvoltatorilor sa creeze aplicatii pentru sport si performanta.

 

Prototipul Smart B-Trainer de la Sony Corporation a fost de asemenea prezentat – un headset impermeabil cu capacitati multisenzor, creat special pentru alergatori. Prototipul actual include memorie si pune la dispozitie antrenamente audio, redare de muzica, inclusiv sugestii pentru cele mai potrivite coloane sonore care sa insoteasca utilizatorul in timpul antrenamentului.

CES, Las Vegas, 5 ianuarie 2015 – Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.