Lenovo prezinta noi smartphone-uri de inalta performanta si accesorii mobile Smartphone-ul super rapid P90 cu cel mai recent procesor Intel 64- bit si modem-ul Intel LTE-Advances, editia limitata a VIBE X2 Pro cu accesoriul flash pentru selife-uri si bratara inteligenta wearable VIBE VB10


VIBE X2 Pro_Pink_Hero_01                 Lenovo a anuntat la CES 2015 (International Consumer Electronics Show) noi dispozitive si accesorii create pentru a oferi o mai buna experienta mobila consumatorilor. Lenovo P90 isi face debutul ca primul smartphone echipat cu cel mai nou procesor 64-bit Intel® Atom si modem-ul Intel XMM 7260 LTE-Advanced ce ofera performanta mobila excelenta, dar si viteza, in timp ce VIBE X2 primeste un aspect mai mare si mai curajos cu editia limitata X2 Pro si VIBE Xtension Selfie Flash. Seria noilor dispozitive este completata de Lenovo VIBE Band VB10, bratara inteligenta wearable, accesoriul cu E Ink display si o durata de viata a bateriei extinsa.

Primul smartphone cu procesor Intel® Atom 64-bit si modem Intel LTE Advanced

Lenovo P90 este primul smartphone care utilizeaza combinatia intre noul procesor 64-bit Intel® Atom Z3560 si modemul Intel 5-mode XMM 7262. Aceste componente puternice permit P90 sa ofere viteza incredibila de procesare in plus fata de suportul oferit pentru conectivitate de inalta viteza de catre LTE-Advanced FDD & TDD.

P90_Red_Hero_01

Lenovo P90 este construit sa ofere putere si performanta pentru a permite consumatorilor sa fie mai rapizi si eficienti. Are o baterie uriasa de 4000mAh si este echipat pentru a tine pasul cu cerintele stilului de viata modern. P90 vine cu un display vibrant FHD de 5.5 inch, cu 400ppi si permite utilizatorilor sa se bucure de continut si sa vizualizeze cele mai bune momente in culori vii si la o rezolutie de inalta calitate.

In plus, P90 are camera din spate de 13MP cu senzor de miscare si stabilizare de imagine pentru poze clare chiar si in conditii de lumina slaba. Camera frontala de 5MP este echipata cu functii de infrumusetare si control al gesturilor, in timp ce technologia 4G LTE este ideala pentru streaming video, pentru muzica sau jocuri. P90 este disponibil in urmatoarele variante de culoare : Pearl White, Onyx Black si Lava Red.

Smartphone-urile VIBE sunt acum mai mari si mai rapide cu X2 Pro

In timp ce se bucura de acelasi design premiat, in straturi al Lenovo X2, Lenovo VIBE X2 Pro in editie limitata ofera putere si stil prin infatisarea sa metalica. VIBE X2 Pro are un display FHD de 5.5 inch cu vizualuri incredibile si un procesor 64-bit Qualcomm® Snapdragon Octa-Core care ofera performanta incredibila si o durata de viata a bateriei extinsa.

Pentru usurinta in utilizare, Lenovo X2 Pro incorporeaza design-ul intuitiv al interfetei VIBE 2.0 si are ecran personalizat, camera Instant On, iconite elegante transparente si multe altele. Smartphone-ul utilizeaza camere duale auto-focus de 13 megapixeli (pe spate si frontala) cu flash LED, control al gesturilor, functii de infrumusetare, care se combina cu noile accesorii VIBE Xtension Selife Flash pentru a surpride selfie-uri perfecte.

 

Selife-uri perfecte tot timpul

Lenovo VIBE Xtension Selfie Flash este un must-have in categoria accesoriilor. Acesta iti permite sa surprinzi fiecare moment in mod perfect, indiferent de luminozitate. Flash-ul care incape in buzunar se conecteaza la jack-ul audio si ofera utilizatorului un mod rapid de a crea conditii propice de lumina si sincronizare shutter pentru a face poze superbe, naturale, atat in interior, cat si in exterior.

 

Selfie Flash functioneaza prin cele 8 LED-uri care suplimenteaza lumina, pentru a reda tonurile de culori naturale, chiar si in conditii de lumina slaba. Flash-ul se poate reincarca si ofera pana la 100 de selife-uri intr-un ciclu de baterie, in timp ce shutter sync-ul surprinde selife-uri perfecte.

VIBE Band VB10_Family_02VIBE Band VB10_Silver_02

Conectivitate wearable tot timpul

Accesoriul wearable Lenovo VIBE Band VB10 este conceput pentru a permite utilizatorilor sa-si traiasca viata fiind tot timpul conectati. Echipat cu caracteristici precum display E Ink, are o durata de viata a bateriei de 7 zile chiar si cu diplay-ul si bluetooth-ul in functiune, functii fitness, notificari ale telefonului si rezistenta la apa. Bratara VIBE Band ajuta utilizatorii sa ramâna in forma, conectati si mereu la curent cu ceea ce se intâmpla oriunde ar fi. Display-l E Ink ofera vizibilitate a afisajului si in lumina puternica.

 

Utilizatorii pot primi notificari instant, precum apeluri telefonice, SMS-uri, Facebook, Twitter, WeChat si multe altele si are un spatiu de pâna la 150 de caractere, in timp ce functiile de fitness si de urmarire a nivelelor de fitness si activitate ajuta utilizatorii sa ramâna concentrati pe telurile lor in ce priveste sanatatea. Lenovo Band VB10 functioneaza cu orice telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS si are un pret competitiv de $89.

Bucuresti, 5 ianuarie 2015 – Lenovo Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.