Startup Weekend Timisoara 20-22 septembrie


Startup Weekend Timisoara afis

Actiune si pasiune la Startup Weekend in luna septembrie la Timisoara! Lanseaza un startup in doar 54 de ore.

Programatori, designeri, marketeri si oameni de afaceri sunt asteptati intre 20 si 22 septembrie la Timisoara Startup Weekend, unde au ocazia sa construiasca cu ajutorul altor entuziasti urmatorul lor startup de succes.

Startup Weekend este o buna ocazie pentru oricine de a-si completa portofoliul, de a cunoaste o multime de oameni noi si de a experimenta mediul plin de energie al unui startup tech.
Pe scurt, Startup Weekend e un eveniment de creare de startup-uri, ce dureaza 54 de ore si e targetat pe domeniul serviciilor si produselor IT web. Vor fi prezenti 120 de programatori, designeri si marketeri si oameni de business care vor experimenta crearea startup-urilor.

Startup Weekend este un eveniment ce creeaza in primul rand antreprenori.

Pe langa participanti, la eveniment vor lua parte si 15 mentori locali si internationali, persoane cu experienta in domeniul IT, care ii vor ajuta pe participanti si 5 juratii/investitori care vor avea ocazia sa si investeasca in echipe daca le place o idee.
Speaker principal al Startup Weekend Timisoara este Bill Liao (Londra) partener la SOSventures, investitor in Twitter, cofondator CoderDojo si al retelei sociale de business XING.
Printre mentorii evenimentului se numara: Péter Kovács (fondator IseeQ, Budapesta), Stefan Szakal (fondator X3 / Timisoara), Patrick Bosteels (antreprenor si consultant / Istanbul), Philipp Kandall (fondator Skobbler / Berlin & Cluj), Bogdan Iordache (fondator How To Web / Bucuresti), Simon Obstbaum (fondator Yopeso / Cluj), Evgenios Skitsanos (fondator Skitsanos / Bucuresti), Raul Ciotescu (fondator netzinkubator / Munchen).

Vlad Isac, unul dintre organizatori, spune despre eveniment: “Scopul nostru este de a aduce in acelasi spatiu si timp oameni pasionati si creativi sa lucreze, sa invete si sa formeze legaturi pentru a-si realiza potentialul si a ajunge la un rezultat clar: un startup.”

Conceptul evenimentului a fost dezvoltat in Statele Unite si preluat in peste 100 de tari.

Biletele cu discount de tip Early Bird sunt disponibile pana luni, 26 august. Inscrierile se pot realiza pe site-ul evenimentului: http://timisoara.startupweekend.org.

Organizatorii au dezvoltat o comunitate online pe facebook, care poate fi accesata de aici: https://www.facebook.com/groups/swtimisoara/

Participantii vor primi un welcome pack si le vor fi asigurate masa, racoritoarele si cafeaua pentru intregul weekend. Limba oficiala a evenimentului este limba engleza.

Evenimentul va avea loc la City Business Centre, la Startup Hub.

Parteneri locali: Timisoara Startup Hub, City Business Centre

Parteneri media: IQads, Smark, CTRL-D, Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara, Liga AC

Parteneri globali: Google for Entrepreneurs, Coca-Cola, Microsoft BizSpark, .co, Amazon Web Services

26 August, Timisoara – Startup Weekend

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.