Telekom Romania anunta castigatorii „Burselor Telekom”


_MG_5490               Zece studenti vor beneficia de cate o bursa in valoare de 900 RON/luna, care va fi acordata pe intreaga durata a studiilor universitare, in cadrul programului „Bursele Telekom”.

Castigatorii editiei din acest an a programului sunt:

  • Maria-Diana BANU – Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Filosofie;
  • Teodora CIUPAG – Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures;
  • Madalina-Ionela CIZMAS – Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca;
  • Andreea-Loredana DIEACONU – Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti;
  • Andrei-Daniel EPURE – Facultatea de Medicina „Victor Papilian” din Sibiu;
  • Ion FRATILESCU – Facultatea de Chimie, Biologie si Geografie din Timisoara;
  • Amalia-Ioana OANA – Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica de la Academia de Studii Economice din Bucuresti;
  • Maria PRISACARIU – Facultatea de Management, Inginerie Economica, Agricultura si Dezvoltare Rurala din Bucuresti;
  • Teodora-Bianca TAPLOS – Facultatea de Studii Europene din Cluj-Napoca;
  • Paul VACARIU – Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universtatea Tehnica din Cluj-Napoca.

_MG_5515Ruxandra_Voda     “Castigatorii Burselor Telekom sunt 10 tineri dornici sa obtina rezultate deosebite in specializarea pentru care se pregatesc si sa contribuie prin performantele lor la schimbarea societatii romanesti. Ne bucuram sa-i putem sustine. Proiectul nostru de burse a fost demarat in urma cu cativa ani, iar pana in prezent au fost acordate 85 de burse in valoare totala de cateva sute de mii de euro pentru tinerii exceptionali din Romania. Ii felicitam pe toti studentii care s-au inscris in program si le uram mult succes castigatorilor de anul acesta”, a declarat Ruxandra Voda (foto), Director Comunicare al grupului de companii Telekom Romania.

Peste 500 de studenti au aplicat pentru editia din acest an a programului “Bursele Telekom”, in perioada 4 – 28 noiembrie 2014, iar 369 de dosare s-au calificat pentru etapa de selectie a celor 25 de finalisti. Juriul a evaluat cei 25 de finalisti pe durata a doua zile de interviuri, in urma carora au fost desemnati 10 castigatori.

 

Juriul a fost format din: Cristina Bazavan – jurnalist si blogger, cu o experienta in media de peste 15 ani; Mihaela Perianu – fondator si Managing Partner la Aims Human Capital, companie activa de 20 de ani in piata de Executive Search si Consultanta si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu – Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de executive coaching si leadership skills development din Romania; Sorin Psatta – Integrated Communication Director la Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti si Anca Pasat – Manager Resurse Umane in cadrul Diviziei Dezvoltare Organizationala Romania, Telekom Romania.

Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” si lista castigatorilor sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

Companiile care opereaza sub brandul Telekom Romania s-au implicat inca din anul 2002 in diverse programe de sustinere a tinerilor cu performante academice deosebite. Cel mai recent proiect, derulat in vara acestui an cu fonduri UE, a permis unui numar de 200 de studenti sa urmeze stagii de practica in cadrul Telekom Romania Communications.

12 decembrie 2014, Bucuresti – Telekom Romania

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.