WIZZ AIR a operat 100.000 de zboruri in 12 luni


WizzAir 100 flights             Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Romania si din Europa Centrala si de Est* a anuntat astazi, ca pentru prima data in istoria de 10 ani a companiei a operat 100.000 de zboruri in 12 luni. Acest lucru reprezinta aproape 30 de miliarde de kilometri zburati si peste 1.3 milioane de ore lucrate de catre echipaje**. Cu o rata de operare de 99,9%, cei 15.5 milioane de pasageri WIZZ au beneficita in aceasta perioada de servicii excelente.

Diederik Pen, Chief Operations Officer la Wizz Air a declarat: “Sutem incantati pentru cele 100.000 de zboruri operate in ultimele 12 luni. Acest rezultat in istoria Wizz Air confirma implicarea personalului nostru de a satisface cererile clientilor din 36 de tari pentru calatorii accesibile.

WizzAir 100 flightsAm anuntat deja peste 30 de rute ce vor fi inaugurate in urmatoarele luni si asteptam cu nerabdare sa operam si mai multe zboruri si sa oferim o experienta de calatorie personalizata, prin gama variata de servicii si produse suplimentare.”

Bucuresti, 25 noiembrie 2014: Wizz Air

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s