F64 sarbatoreste Black Friday prin surprize si reduceri speciale pentru clientii sai


Foto1_BF              F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est, pregateste reduceri, produse si surprize pentru clientii sai de Black Friday 2014. Incepand de vineri 21 noiembrie pana duminica 23 noiembrie, F64 porneste campania Black Friday, prilej cu care toti pasionatii de fotografie se vor bucura de reducerile mult asteptate, la produsele preferate. Magazinul a pregatit reduceri la peste 350 de produse, in 2013 avand aproximativ 300, anunta stocuri de 25.000 de bucati si prelungirea programului, magazinul fiind deschis si duminica, 23 noiembrie, intre orele 10.00 si 18.00.

Anul trecut, F64 a vandut de 9 milioane de lei in timpul primei campaniei de Black Friday, iar anul acesta estimeaza vanzari de peste 12 milioane de lei, cu 30% mai mari. Cele mai atractive oferte vor fi la aparate foto compacte, tablete si telefoane cu preturi pornind de la 199 de lei. In oferta F64 de Black Friday vor intra si ceasuri inteligente, gadgeturi pentru fotografii creative, dar si echipamente ce contin specificatii dedicate fotografilor avansati precum camere foto full frame si camere capabile sa filmeze 4K.

Foto2_BF

F64.ro s-a pregatit de Black Friday 2014 prin investitii in infrastructura web, dar si prin dezvoltarea mecanismului de whislist. Astfel, clientii isi vor putea trece din timp produsul pe „lista de dorinte“ si in momentul in care debuteaza Black Friday acestia stiu daca ceea ce doresc sa cumpere beneficiaza de reducere sau nu. De asemenea, au fost suplimentate echipele responsabile de call center, IT si livrari, dar si consultanta in magazin.

Brandurile care vor participa alaturi de F64 la Black Friday sunt nume consacrate din industria echipamentelor foto-video precum: Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Fujifilm, Zeiss, Sigma, Pentax, Leica, Tamron si Tokina. Vor fi in oferta si produse de la Samsung, Lytro, Sandisk, Lexar, Tamrac, WF Fancier, Lowepro, Case Logic, Manfrotto, Giottos, Hama, Pixel, Hakutatz, Ekasilp, Elinchrom, X-Rite, Datacolor, Nissin, Wacom, Tascam, Hahnel si Acme. De asemenea, din 2013 F64 vinde si telefoane si tablete. De Black Friday vor fi disponibile produse de la companiile Samsung, UTOK, Prestigio, Alcatel, Gsmart, Acer, Allview, Golla, Motorola, HTC, LG si Vonino.

 

Cum a fost Black Friday versiunea Pro

Anul acesta, pe 24 octombrie, la F64 s-a derulat campania „Black Friday Pro“ dedicata fotografilor profesionisti prin oferte pe masura cerintelor lor. Pana pe 26 octombrie ora 23.59, site-ul F64.ro a fost accesat de 88.000 utilizatori unici, cu 36% mai multi decat in aceeasi campanie din 2013, 10.235 dintre acestia vizitand F64.ro in prima ora de la inceputul campaniei. De-a lungul acestei campanii de reduceri, F64 a inregistrat vanzari in valoare de peste 7 milioane de lei.

Au fost vandute 12.000 produse, cele mai populare fiind aparatele full frame: Canon 6D, Nikon D610, Canon 5D Mark III si Nikon D810, dar si obiectivele compatibile cu acestea, in special cele cu distanta focala 24-70 mm si f/2.8 si 70-200 mm cu f/2.8. In timpul acestei „sarbatori a reducerilor“ au fost inregistrate peste 4.000 de comenzi, un numar de sapte ori mai mare decat intr-o perioada obisnuita.

Bucuresti, 13 noiembrie 2014 – F64

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s