Orange lanseaza aplicatia My Network care selecteaza pentru utilizatori cea mai rapida viteza disponibila


Orange_mynetwork              Incepand de astazi clientii care utilizeaza telefoane cu sistem de operare Android pot descarca aplicatia My Network. Cu ajutorul ei, acestia pot naviga la cea mai buna viteza de internet disponibila accesand reteaua mobila Orange la tehnologii 4G+, 4G, 3G+ sau 3G, retelele Orange Wi-Fi disponibile sau alte retele Wi-Fi preferate.

Cu My Network utilizatorii pot alege retelele Wi-Fi favorite la care sa se conecteze automat cand sunt in aria lor de acoperire, pot vedea retelele disponibile in zona in care se afla si reteaua la care sunt conectati.

Tot prin intermediul aplicatiei My Network pot fi gasite cele mai apropiate hotspoturi Orange Wi-Fi si se pot primi notificari referitoare la retelele ce pot fi accesate cand se afla intr-o zona cu retele Wi-Fi preferate sau cand se conecteaza la reteaua mobila.

Aplicatia My Network este disponibila tuturor utilizatorilor insa este optimizata pentru clientii Orange, care au acces la functii suplimentare, cum ar fi conectarea la retelele Orange Wi-Fi cu autentificare pe baza cartelei SIM, fara a mai introduce nume de utilizator si parola sau control automat al interfetei Wi-Fi.

Aplicatia este gratuita si se poate instala pe orice smartphone cu sistem de operare Android 4.x si rezolutie minima de 800×480 pixeli. Traficul efectuat pentru descarcarea acesteia din PlayStore este taxat conform planului tarifar existent.

”My Network reprezinta o continuare a proiectului Passpoint, noua tehnologie Wi-Fi implementata de Orange in premiera pe piata din Romania. Aplicatia permite utilizatorilor sa aleaga daca vor sa se conecteze cu prioritate la retele Wi-Fi sau la reteaua cu cea mai rapida viteza disponibila si sa gestioneze automat interfata Wi-Fi, pentru optimizarea consumului bateriei. Astfel, aplicatia se asigura ca acestia beneficiaza de cea mai buna experienta de utilizare a internetului mobil.” a declarat Madalina Jiva, Convergence Proposition Manager Orange Romania.

Pentru detalii si informatii suplimentare va invitam sa vizitati http://www.orange.ro/aplicatii/my-network/.

17 Octombrie 2014, Bucuresti – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.