F64 anunta campania Black Friday Pro


Marian Alecsiu2_F64               F64 anunta campania Black Friday Pro dedicata acelor fotografi care doresc sa treaca la urmatorul nivel al domeniului sau sa isi completeze gama de echipamente foto-video profesionale. Black Friday Pro este la a doua editie, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes in randul fotografilor profesionisti.

„Cu versiunea «Pro» a Black Friday nu concuram direct cu aceasta sarbatoare a reducerilor, ci noi vrem sa organizam un eveniment potrivit pentru cei mai exigenti clienti de-ai nostri. Cu aproape o luna inainte de Black Friday traditional pregatim o colectie impresionanta de reduceri pentru a-i ajuta pe acesti iubitori ai fotografiei si videografiei sa nu simta niciodata limitarile echipamentului, exploatandu-si la maximum talentul“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64. „Alaturi de partenerii nostri vom avea trei zile de Black Friday Pro, timp in care vom oferi cele mai performante echipamente pe care le au producatorii la acest moment“, a mai spus Marian Alecsiu.

Campania Black Friday Pro se va desfasura la F64 in perioada 24-26 octombrie, iar categoriile de echipamente incluse in aceasta sunt aparatele foto-video full frame, obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective si utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase. Alaturi de acestea, F64 va pune la dispozitia clientilor mai multe accesorii cu care sa-si completeze trusa de profesionist. Reducerile ajung pana la 13.000 de lei sau pana la 50% din pretul unui produs.

Partenerii F64 pentru campania Black Friday Pro sunt Sony, Canon, Nikon, Tamron, Sigma, SanDisk si Elinkrom.

 

Bucuresti, 17 octombrie 2014 – F64

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.